Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Недосегаем милионер бие и безчинства безнаказано! Няма страх от съда!

Трябва да прочетете

Недосегаемият милионер и собственик на най-голямата транспортна и строителна фирма ПИМК в Пловдив Илиян Филипов бие и безчинства в Града под тепетата. Серията от груби хулигански прояви срещу невинни граждани обаче остават невидими за обществото заради медийното затъмнение и комфорт, който си е осигурил с тлъсти рекламни договори. Никоя регионална медия не смее да публикува за какво става въпрос.
“Истината днес” обаче осветлява с документирани доказателства примерите за брутално насилие, които маститият бизнесмен извършва, без да получи правосъдие, защото сам се хвали, че над него и фирмата му има “прокурорски чадър”.

Пловдивският бизнесмен Илиян Филипов псува и сипе закани на пътя. Не става ясно от какво е бил провокиран, но видео, изпратено и до редакцията ни, показва безпардонното му поведение към шофьор на „Фолксваген“ със сливенска регистрация. Случката се разиграва на Моста на Адата в Пловдив.
Филипов използва цялата палитра от псувни и закани към другия шофьор.

ВИЖТЕ ВИДЕО: https://www.youtube.com/shorts/XTFBRHPuECA?embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fm.dnes.bg%2F&source_ve_path=MjM4NTE

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов доби голяма популярност, след като спечели поръчката да строи стадион „Христо Ботев“. 4 години той постоянно влизаше в конфликти с кметовете, феновете и собствениците на Ботев.
Всеки, който познава Илиян Филипов знае, че той не се слави с кротьк нрав и добро възпитание.
Често обаче неговото поведение минава всякакви граници.
Той вече бе хванат веднъж как бие фенове и служители на Ботев Пловдив. През февруари тази година от Ботев Пловдив пуснаха видео клипове, в които се вижда как той се саморазправя и бие фенове на клуба, а дори и служители.
Под ударите на Филипов бяха Велизар Цолакидис и Божидар Караджов. Тогава собственикьт на ПИМК се оправда, че е бил провокиран.
Ново видео обаче показва, че Филипов лесно се провокира, а безпардонното му поведение е ежедневие.
На кадрите се вижда как той влачи пътник в кола Фолксваген със сливенска регистрация на Моста на Адата.
Мостът е бил блокиран, тъй като той се саморазправя с шофьора на скромното возило. Само част от автопарка на Филипов са 6 автомобила от марката Ролс Ройс на стойност няколко милиона лева.
Това поведение е нещо нормално за улиците в началото на деветдесетте години, но не и днес.
Това ли е новата мутра на Пловдив, който бие, заплашва и псува хората по улиците?
След побоя над фенове и служители на Ботев властите не предприеха нищо срещу Филипов.
Отново ли ще се размине тази грозна постьпка на новата мутра на Пловдив? Отново ли ще се ползва с протекциите шефа на полицията в Пловдив Георги Чергов?

За сравнение 21-годишен е привлечен към наказателна отговорност, след бой и заплахи за убийство на пътя в София, съобщават от Софийската районна прокуратура.
Произшествието е станало на 25 юли на столичния булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“, като 21-годишният чрез нанасяне на удари с ръце в областта на главата на друг мъж, му причинил лека телесна повреда. Той е привлечен към наказателна отговорност и за това, че на същата дата и място се заканил с убийство на пострадалия с думите: „Абе аз Пилето не лежах, теб ли ще лежа, недосегаем съм. Ще те убия и няма да те лежа. Над мен има хора, които ме пазят“, и това заканване е могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.
С постановление на прокурор при Софийска районна прокуратура обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с оглед внасяне на искане пред Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.
Тук е въпросът кога ще бъде задържан недосегаемия милионер от Пловдив Илиян Филипов, който брутално гази закона и се хвали с протекциите на съд и прокуратура. И докога за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини