Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

„Возят ги като зелки“: ПП-ДБ на тайна среща в офиса на Христо Иванов

Трябва да прочетете

ПП-ДБ проведоха още тайни срещи в офиса на Христо Иванов – с автомобили, криене, прехвърляния. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ДПС Делян Пеевски.

На въпрос кой е инициирал тези срещи Пеевски заяви: „Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев – „Мистър Кеш“.

„Говорят си с всички, опитват се да стигнат до някой „послушко“, който да им сложи министри, за да има много кеш тази коалиция и да крадат. Това е коалицията на Москва“, каза още той.

„Радев трябва да си свърши работата, а не в момента да се опитва да се разбере с някого от „домовата книга“ какви министри ще сложи на касиера му от Труд – Николай Копринков.

Опитва се да изнуди някой да си сложи министри, да махне Калин Стоянов, за да може да назначи някой като Рашков или Демерджиев, да си сложи главен секретар, да си вземе електронното управление“, каза председателят на ДПС.

Реклама

„Наясно сте, че Кирил, Асен, Ники и Мики целунаха обратно пръстена на Кръстника. Върнаха се при баща си, като едни малки кученца, които се бяха отделили от кучкарника, слушкат си го отново, козируват му, правят тайни срещи“, обяви той.

„Провалиха се да свалят Рая Назарян, уплашиха се от публичността. Имаше още тайни срещи, с автомобили, с прехвърляния, в офисите на Христо Иванов. Возили са ги като зелки… политически лидери. Инициатори са Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев – Мистър Кеш“, разкри Делян Пеевски.

„Говорят си с всички, опитват се да стигнат до някой послушко, за да им сложи министри, да има много кеш в тая коалиция, да могат да крадат, да има отново митници. Сделката е била премиер за Мистър Кеш, а министърче да бъде Асен Василев, за да може отново да се краде от Митниците. Коалицията се бабува от „Лукойл“, това е коалицията на Москва“, отсече председателят на ДПС.

„Разбира се, че се готви ново ала-бала. Министърът на електронно управление, за да може да се фалшифицира всичко. Всичко потъва и се пази. И вкарват Закон за съдебната власт. Искат да спрат избора на нов главен прокурор, за да може да остане сегашният главен прокурор, с който си пият кафето. Сегашният главен прокурор е удобен на Мистър Кеш и на тези хора“, обяви той и се закани да извади справка колко потулени разследвания срещу тези хора.

По думите му искат да спрат избора на нов главен прокурор, за да остане сегашния, който им е удобен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини