Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

„Калинка”: Лакомата кметица от ПП-ДБ Тони Стойчева – роднина на партиен лидер

Трябва да прочетете

Скандалната кметица на пловдивския район „Западен” Тони Стойчева от ПП-ДБ, която гепи допълнителното материално стимулиране (ДМС) на своите служители, неслучайно се оказа роднина на несменяемия зам.-кмет и партиен лидер Георги Тютюков, докладва източник от Града под тепетата.

Както първи писахме, издигнатата от брокерската коалиция партийна калника  бе обвинена, че е прибрала парите за допълнително материално стимулиране (ДМС) на своите служители. После оправната юристка поделила кеша със заместник-кмета, а служителите в общината не получили стотинка и останали с пръст в устата.

Сега кримисторията се допълва с нови любопитки, споделени от информатора.

„Тази измислена кметица е известна като Тони S класата, защото от много малка е тръгнала с женен мъж с доста финанси.

 

Всички знаят страстта ѝ към парите и мъже с финансови възможности. И нещо интересно: променила си е фамилията като млада, явно за да заличи миналото си в с. Царимир, където е родена и в Столипиново, където е живяла допреди няколко години.

Дали е случайно, че Стойчева е роднина на известния Георги Тютюков, който дълги години се подвизаваше като зам.-кмет на община Пловдив и председател на партия”, пита риторично източникът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини