Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ПАРТИЯТА НА МИТЮ ЯЛТАТА – СБОР – ВРЪЗКАТА НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ НА РАДЕВ С ДОГАН И ДЕРИБЕИТЕ

Трябва да прочетете

„Демокрация, права и свободи“ на Доган и дерибеи ще се явява на изборите в коалиция със „Справедлива България обединени родолюбци“ (СБОР) и Земеделски народен съюз (ЗНС).

СБОР е регистрирана през 2012 г., съпредседатели са Димитър Николов Илиев, Веселин Малинов Пенев и Георги Тодоров Гатев.

Димитър Илиев е известен като Митю Ялтата, който държи заведението „Ялта“ в столицата.

Веселин Пенев е бивш кадър на ДПС, прогонен от ДПС точно, когато Доган коли и беси там.

Георги Гатев е адвокат, бивш зам-шеф на Бюрото за контрол на СРС, сложен там от квотата на ДПС, когато Доган разпределя порциите.

СБОР се яви на предишни парламентарни избори като даде регистрацията си на Коалиция „Заедно“, която пък издигна Ива Митева и Любомир Каримански и получи злощастно печалния резултат от 0,0-намси колко процента.

На 28.02.2023  АФЕРА публикува:

„ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“. ЕСЛИ ХОЧЕШ ИМЕТЬ ШАПОЧКУ ИЗ ЗАЙЦА, ТАК САДИСЬ КО МНЕ НА ХУЙ И ДЕРЖИСЬ ЗА ЯЙЦА

На 20.02.2023 АФЕРА публикува:

СКАНДАЛНИ БРАТЯ МИЛИОНЕРИ СТОЯТ ЗАД НОВИЯ ПРОЕКТ НА ИВА МИТЕВА И КАРИМАНСКИ

Партията на Димитър Илиев – Митю Ялтата бе направена като ПАТЕРИЦА НА ПРЕЗДИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ, тъй като Митю Ялтата в продължение на години непрекъснато хленчи на Румен Радев да направи партия или да застане зад партия няправена от Митю Ялтата.

Димитър Илиев е воден при Румен Радев от Румяна Ченалова, като на срещата в президенството е присъствал и Николай Копринков. След срещата обаче отношенията между Ченалова и Илиев се смразяват, тъй като Димитър Илиев в прав текст е молил президента, ако трябва Копринков да поведе партия, докато Ченалова не понася Копринков.

Илиев е особено близък и с близка приятелка на Десислава Радева и Румен Радев – Бонка Вачева, която живее в Швейцария, и която лобира за спечелване на евро проект за Илиев.

Всъщност задвижена заради Румен Радев, партийката СБОР, която има влияние около 0,002%, сега обслужва Доган и дерибеите.

Точно тя е обаче топлата връзка между „пътя на копринката“ на Радев и Доган и дерибеите му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини