Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Кирил Петков и Денков се издъниха жестоко в ромски ресторант

Трябва да прочетете

Кирил Петков се издъни жестоко. След като се прибра от Пловдив, Петков мина да се снима на протеста пред парламента, а след това по тъмни доби с Николай Денков цъфнаха на предизборна среща в ромския квартал “Филиповци” в София. До тук нищо странно. Интерес у разследващите журналисти обаче сигурно ще събуди мястото на предизборната среща. Кирил Петков и Николай Денков избраха за срещата си с общността ресторант “Оси”.

Заведението е собственост на Януш Йорданов, по-известен като Оси. Оси е шурей на Киро Японеца. А името на Киро Японеца фигурира в списъците на купувачите на гласове, разпространяван от Ивайло Мирчев (ДБ).

Прилагаме и още информация от медиите за “Оси”, на когото снощи гостуваха Денков и Петков:

-“Януш Йорданов, сочен от МВР за шеф на бандата лихвари, която бе разбита, е зет на Кирил Кирилов – Киро Японеца. На него е кръстен и по-големия му син Януш.
В ромските среди Йорданов се подвизава с прякорите си Оси и Ясо, действал е в лихварските среди с протекциите на влиятелния си зет…”

-Януш или Оси е част от организирана престъпна група, занимавали се с рекет, изнудване, каналджийство и лихварство, силово събиране на задържания и имотни измами, съобщава МВР.

-Изяснено е, че групата е действала дълъг период от време на територията на кв. „Филиповци“, срещу заем от 100 до 5000 лева „клиентите“ им са залагали автомобили или имот.

-При обиските в къщата на Януш Йорданов са открити 30 мигранти – незаконно пребиваващи в страната, представили се за граждани на Сирия и Афганистан;

За интересната среща на Кирил Петков, Николай Денков и кмета на район “Люлин” от ППДБСС на още по-интересното място разбрахме от лайф във фейсбук страницата “На Филиповци-официална страница”.

И за финал: ако нямаше нищо нередно във всичко това, ЗАЩО ЛАЙФА от снощи на страницата на Филиповци беше изтрит.Това последното предизвиква още повече въпроси. От кого и какво крият уважаемите бивши министър-председатели от “Продължаваме промяната”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини