Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ДА ОБОБЩИМ ПЕЧАЛНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ УПРАЖНЕНИЕТО НА ХЕРО МУСТАФА & РАДЕВ: ИДИОТИЯТА НА ПРОСТОКИРОВЦИ ВРЪЩА НА БЯЛ КОН БОКО ТИКВА И КОМПАНИЯ!

Трябва да прочетете

АФЕРА го пишеше ежедневно от първия ден на така наречените служебни правителства на Румен Радев – спрете се, връщате Боко на бял кон.

Лакардиите, глупостите на Бойко Рашков като министър на МВР още тогава, безличните правителства, които реанимираха третия и четвърти ешелон на ГЕРБ във властта и набутаха куцо, кьораво и сакато нефелно на постове, преляха в легитимирания продуктово позициониран проект „ПП“ от Херо Мустафа & Румен Радев и стовариха на България най-идиотското правителство, което някога е управлявало държавата ни.

Нали не сте забравили как не друг, а Радев изрече, че с министри като Кирил Петков и Асен Василев България нямало да бъде същата?! Даааа, не е същата – такива кретени не беше и сънувал българския народ, оплетени в измами, схеми, тотална безпросветност, некадърност и липса и на елементарна обща култура.

Да обобщим печалния резултат от упражнението на Херо Мустафа & Радев: идиотията на Простокировци връща на бял кон Боко Тиквата и компания!

АФЕРА го прогнозира от първия ден на служебните правителства на Радев прелели в проекта „ПП“ и набутването им на власт. С всичките си действия, единственото, което направиха е да реанимират Боко и ГЕРБ и да докарат до отчайващата реакция на много хора: „като ще са такива кретени, по-добре да е Боко“.

И всичко това се сътвори под мотото „синергия с дневния ред на САЩ“ и „евроатлантическите ценности“. За да се върнем отново … сначале.

Години наред, докато ние единствени открито и категорично водехме битки с Боко и кохортата му, вие, идиоти, се криехте по дупките като мишки, докато не изпълзяхте под диригентската американска палка, внезапно събудили се на режисираните „протести“, спрени пак от американците, уж заради ковида (?!!!), за да се разкрещите срещу ГЕРБ. Да, де, ама чак когато беше позволено.

И юмруци вдигахте, че чак и Простотокиро качихте на трибуната по заръка на Херо Мустафа, за да го направите бир парче революционер срещу Боко и мафията, нищо, че дотогава си чешеше т…. в Канада.

И единственият резултат от тази „евроатлантинтическа“ лайнарщина, Радев & Херо Мустафа, на която усърдно слугувате е, че връщате Боко и кохорта на бял кон.

Това е положението.

Започваме отначало.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини