Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! ШЕФЪТ НА ДАНС СЪС СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ГРУБО ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНА ОТ ПРОСТОТО КИРО!: ПРЕМИЕРЪТ МИ РАЗПОРЕДИ УСТНО ДА НАПРАВЯ СПИСЪК ЗА ИЗГОНВАНЕ НА РУСКИ ДИПЛОМАТИ!

Трябва да прочетете

Днес сутринта единствена АФЕРА написа:

ЕКСКЛУЗИВНО! НЕ СЛУЖБИТЕ, А ПРОСТОТО КИРО ЕДНОЛИЧНО ГОНИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ! ТРИ МЕСЕЦА СЛУЖБИ И ДЪРЖАВА ПРАВЯТ ОПИТИ ДА СПРАТ ЛУДОСТТА МУ: „ВСЕКИ РУСНАК НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ШПИОНИН“! РЕШЕНИЕТО МУ Е НЕЗАКОННО, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ ЗАСЕКРЕТЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА МС, КОЕТО НЕ Е НАПРАВЕНО! ТОЗИ ЧОВЕК Е НАПЪЛНО ЛУД И Е ЗА ПСИХИАТРИЯ!

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b8/

Що е рекла АФЕРА все е вярно!

Шефът на ДАНС Пламен Тончев е заявил пред депутатите на закритото заседание, че премиерът Кирил Петков му е разпоредил устно да изготвя списък на руски дипломати за изгонване.

Той е заявил още, че от експулсираните 70 служители на руското посолство, само 37 са дипломати, за които ДАНС има само обосновано предположение, че развиват дейност, несъвместима с дипломацията. Доказателства за шпионска дейност обаче няма.

Шефът на ДАНС е изнесъл пред депутатите скандални факти за грубо погазване на законността в България от страна на премиера Петков.

Министър-председателят Кирил Петков еднолично е наредил устно на шефа на ДАНС да изготви  списък на руски дипломати за изгонване.

Шефът на ДАНС е разказал още, че на заседанието на Съветската за сигурност, проведено на 13 юни, точка за изготвяне на руски дипломати не е имало.

Сега прокуратурата незабавно трябва да се сезира и да предприеме мерки срещу Простото Киро. Да се готвят и психиатрите да го освидетелстват.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини