Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! ИМА ДАННИ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ Е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МЕТААМФЕТАМИН „CRYSTAL“! СПРЕТЕ ТОЗИ ЗАВИСИМ И МЕНТАЛНО РАЗБЪРКАН ЧОВЕК, КОЙТО НИ ВКАРВА ВЪВ ВОЙНА!

Трябва да прочетете

Брилянтни спец. източници на АФЕРА довериха, че премиерът Простото Киро, за когото мълвата носеше, че набляга с властовата си компания на „белите магистрали“, включително и в Министерски съвет, всъщност е приковал вниманието си към метаамфетамина „Crystal“.

„Crystal“ е името на най-новия модерен дизайнерски наркотик. Той въздейства бързо и опиянението от него настъпва буквално за минути.

„Crystal Speed“, наричан още „Meth“ или просто „Crystal“ има ефекта да те държи в многочасова кондиция, да придобиваш усещането, че си „Властелинът на пръстените“, да приемаш желаното като действително до степен все едно това ти е реалността, без да схващаш, че се движиш в една илюзия.

Метамфетамин „Crystal“ е сравнително евтин и има дълготрайно въздействие, като може да бъде приеман различно – или се шмърка през тръбички, или се пуши с лула, или се разтваря във вода, като при инжестиране пък започва да действа след пет минути.

Ефектът от взимането на „Crystal“ е повишаване на самочувствието до степен на мегаломания, освобождават се хормоните на щастието, което пък води до необяснима нахиленост. Все признаци, които лесно могат да бъдат забелязани у нашия премиер Простото Киро. „Crystal“ предизвиква и агресивни реакции у този, който го употребява.

Дали Кирил Петков е под влияние на меаамфетамини, като „заместител“ на кокаина, трябва да бъде обект на проверка на ДАНС и прокуратурата, тъй като поведението и действията на Простото Киро дори и видимо показват излизане от границите на нормалността, още повече, че това лице е министър председател, па макар и в оставка, и последните му безумия, които произведе са с резултат, че сме на косъм от война с Русия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини