Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

КОЧИНАТА МВР РАШКОВ. ШЕФЪТ НА 5 РУП – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ „ПРОДЪЛЖАВА ПРОМЯНАТА“ МИХЛЮЗКАТА, НИЕ МУ ПЛАЩАМЕ МАСРАФА!

Трябва да прочетете

Пето районно полицейско управление на МВР във Варна е базирано на туристическия комплекс Златни пясъци и обхваща територията на най-големия курорт по Северното Черноморие, а и не само него.

Началник на Пето РУП на МВР – Варна е Трайчо Георгиев.

Трайчо Георгиев е от години непрекъснато шеф на Пето. АФЕРА е осветлявала „подвизите му“ още по времето на ГЕРБ, но „изчетъртването“ не го лови, той храбро ма’а началнически полицейски гащи и „Продължава промяната“:

АФЕРА публикува на 30.05.2014 година:

ЕКСЛУЗИВНО! „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ЗАЩО ПРОСПА ДОГОВОРКАТА МЕЖДУ ПОЛИЦАИ НА ВИСОКО НИВО И ЛИЦАТА, КОНТРОЛИРАЩИ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО И ПРОСТИТУЦИЯТА НА „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ”!

https://afera.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0/

ААФЕРА публикува на 02.06.2014 година:

С КАКВИ ПАРИ 20 ПОЛИЦАИ ОТ ОД НА МВР – ВАРНА СА ЗА 10 ДНИ В БАНСКО? ЗАЩО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ИСКА ПОМОЩ ОТ ДРУГИ ДИРЕКЦИИ ЗА ЛЕТНИЯ СЕЗОН?

https://afera.bg/%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8-20-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BE%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D0%B2%D0%B0%D1%80/

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар по слугинските за властта медии.

През това време шефът на Пето РУП Златни пясъци Трайчо Георгиев михлюзката си живурка прекрасно… без да ходи на работа!

Трайчо Георгиев на всичкото отгоре е пенсионер, което означава, че си взима и пенсията, както и заплатата от МВР, която ние, всички данъкоплатци плащаме. Понеже е мноооого ценен кадър, видите ли, нищо, че покриваше наркотрафика на Златни пясъци.

Трайчо Георгиев освен, че си взима пенсията, като пенсионер, и заплатата, като началник на Пето, непрекъснато е в болнични.

Миналата година излиза в болнични по време изборите, като болничните му не са няколко дни, а месеци. Докато е „тежко болен“ обаче, очевидци го засичат на пътувания извън България.

Полицейският началник на Златни пясъци е шампион по болнични листи и ако някой в МВР кочината на Рашков се заеме да ги изчисли и събере, със сигурност те ще наброят няколко години.

На прост език това се нарича – точене на пари от държавния бюджет. Хем си пенсионер, хем полицейски началник на държавна заплата, хем непрекъснато си в болнични, хем не работиш, и хем „продължаваш промяната“. А нарцисът Рашков се фука с „реформи в МВР“.

Със заповед Трайчо Георгиев последно е трябвало да бъде преместен в Елхово в „Гранична полиция“, но тук се включват пак прословутите „болнични“ и него пак го няма. Ни на Златни пясъци, ни в Елхово. И пак е в болнични.

Ако приемем, че толкова е болен този несменяем съмнителен „корифей на полицейската мисъл“ Трайчо Георгиев – защо не си вземе бохчичката и не напусне, и не се лекува, а хем лапа пенсия, хем заплата, хем непрекъснато седи в болнични и иначе си пътува насам – натам. И целия му масраф плащаме ние – данъкоплатците.

Как пък не се намери едно читаво младо ченге да оглави Пето РУП на МВР- Варна Златни пясъци?! Или някой има особена полза точно от Трайчо Георгиев, който да опъва чадър върху някои особени дейности, нищо, че е непрекъснато в болнични, бир парче началник е все пак…

Трайчо Георгиев е илюстрация на това, което се вихри в МВР кочината на Рашков. Какъвто министърът, такова и МеВеРе-то.

Махайте Трайчо Георгиев, докато е време, че утре ще стане някой зулум на Златните и пак ще пищите, „простокирови&рашкови“ клоуни – кой ми сра в гащите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини