Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Ловецът на сексуални хищници за Педофилското лоби

Трябва да прочетете

Кой е той
Ален Симеонов е основателят на набралата голяма популярност организация „Ловци на педофили“, която залавя 51 сексуални хищници. Интересите са му всестранни – философия, история, психология, религия, програмиране. Физическите тренировки сыщо са на дневен план за Ален. От две години се занимава с лова на педофили, започва да участва в каузата срещу насилието над животни след случая с
Захари Шулев. Също така се бори за правата на българите в Македония.

– Защо основахте „Ловци на педофили“, какво ви мотивира?

– През 2020 г. аз и още няколко мочета (съученици и приятели от детството) осъзнахме, че в страната ни липсва движение, което да мотивира гражданското самосъзнание и да обединява хората около полезни за всички ни идеи. Минахме през няколко идеи, включително ловьт на педофили, но тогава не знаехме как да действаме, нямахме нито план, нито организация. През февруари 2021 г. решихме да започнем. Най-лошото нещо, което може да се случи, е да не се получи замислената от нас кампания.
Хванахме първия педофил и продължихме да ги
ловим.

– Как функционира организацията?

– Тактиката, чрез която извршваме „сафарито“ на педофили, е следната: Правим фалшиви профили в сайтове за запознанства и социални мрежи, чакаме потребители от съответния сайт да ни пишат, при което в процеса на разговора им се казва, че общуват с момче или момиче (в зависимост от случая) на 12-
13-годишна възраст, изчакваме да покажат
сексуалните си намерения и когато пожелаят среща с цел секс с малолетното дете (тук уточнявам, че разговорьт се провежда с минимална сексуална провокация от наша страна, за да може педофиль кристално ясно да покаже мрьсните си помисли), се разбираме за дата, час и място. На сответната среща пускаме „примамка“ – мочето или момичето, което се представя за това от чата, след като господин педофильт и примамката повьрвят няколко минути, спираме хищника и започваме да го разпитваме какво прави тук на среща с малолетно дете. След няколко минути се обаждаме на 112 и когато дойде патрульт, полицаите изясняват ситуацията и го арестуват.
– Как измислихте капаните, в които попадат педофилите?
– Изцяло заимствахме тактиката от чужестранни движения като руското „Оккупай-педофиляй“ на покойния Максим Марцинкевич или пьк американското To Catch a Predator на Крис Хенсьн.

– Какво смята полицията за това, което правите, на ваша страна ли е?
– Повечето полицаи подкрепят нашата дейност. Има хора, които тврдят, че отнемаме функцията на държавните органи, но това само по себе си е абсурдно. Как може да бъде иззета функцията на изпълнителната власт? Напротив, ние правим си сьтрудничим с полицията. Всяка една страна, която иска просперитет за бьдещите поколения, трябва да има социални движения, които да обединяват хората, да ги вдьхновяват, да са готови да жертват част от времето си и да са полезни на обществото. Откога гражданите да се грижат за обществото и средата, в която живеят, е „отнемане на функциите на полицията“?
– Защо се налага хора като вас да създават такива групи?
– Ние сме хора като всички останали – имаме еднакви възможности и еднакви способности. По нищо не се различаваме от другите, опитваме се да бъдем полезни на българското общество и абсолютно всеки друг човек има способите да прави сыщото, стига да осъзнае нуждата от това. Държавата ни страда от гражданско безразличие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини