Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Какво прави Копринков и компания в ЮАР преди убийството на Къро?

Трябва да прочетете

„…Без да дава подробности, Демерджиев коментира убийството на Красимир Каменов – Къро, че извършителите на престъплението в РЮА са „извършили и други действия в къщата“, след като убиват четири човека.

„Когато се прицелиш в определени места в една къща и си решил да извършиш още нещо там… Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното съдържание. Не мога да говоря в повече детайли“, коментира Демерджиев.

Той допълни, че в касите има много ценности, но липсват други неща.

„Очаквам органите за разследване да дадат отговор защо тези хора, убили четири човека, са си позволили да извършат и други действия“, каза той.

Освен убийството на Красимир Каменов-Къро в ЮАР има много следи, които насочват към нещо друго, което е много интересно. Касата му е отворена и е взето нещо важно. Предвид че в къщата има оставени много ценности, може да става дума за нещо по-важно – документи и информация.

Когато си убил четири човека, а след това се насочиш и към още нещо друго в къщата, поемайки допълнителен риск, явно става дума за нещо интересно, коментира още Демерджиев.

Той каза още, че има много оперативна информация по случая, която се очаква да стигне до гражданите, а ако не стигне, той щял да дойде отново в студиото и да я разкаже.

Дали има хора в България, които имат интерес от убийството, дали има такива, които имат интерес от извършените действия в къщата, за които стана дума, това предстои да се изясни, каза Демерджиев…“

….

„МВР идиоти“ в лицето на ексвътрешния нелеп министър Демерджиев, охххх, кой знае защо пак цъфна по телевизора на бтв.

Демерджиев, който си въобразява, че цялото народонаселение чака да го привиди като „политик“, сподели, че възнамерявал „да влиза в политиката“, ама когато му дойдел момента, разбирай, когато му натисне копчето „пътя на копринката“, откъдето всъщност го натресоха като министър на МВР. Най-нелепият министър, който пък произведе „МВР идиоти“.

В този ред на мисли, Демерджиев както при всяко свое тв участие, ни заразказва за убийството на Къро.

Демерджиев – нашият инспектор Дю Дю.

Знаееееел, той, Дю Дю, къде бил ключа от бараката, знаеееееел, ама нямало да каже, нъц, нъц! Щял пак да цъфне по телевизора, ако сегашното МВР – това на Калин Стоянов, друг умопомрачителен елемент на Боко Тиквата и Шиши тугедър, не разкажел какво имало по разследването като „оперативни данни“, и тогава пак щял да ни освети по телевизора Демерджиев и да даде подробности.

Демерджиев очевидно е решил да загрява обречената си изначално на неуспех политическа кариера, в която чака „пътя на копринката“ да го впусне, с убийството на Къро.

Копринково – узуновият изумен кадър Демерджиев стигнал до фундаменталния извод, че „тези хора, убили четири човека, са си позволили да извършат и други действия“ и „когато си убил четири човека, а след това се насочиш и към още нещо друго в къщата, поемайки допълнителен риск, явно става дума за нещо интересно“.

„Тези хора“ си „позволили да извършат други действия“, хахаха, и след убийството „да се насочиш към още едно друго действие, поемайки допълнителен риск, явно става дума да нещо интересно“, хахаха!

Когато си „МВР идиот“ си е за цял живот, да ви кажем без никакъв секрет.

Наистина само идиот може да изрече всичко това накуп.

Само тъпанар като Демерджиев може да си въобразява, че „тези хора“ са тъпанари, още повече пък „тъпанар“ е онзи, който им е дал поръчката. Влезли „тези хора“, убили Къро, жена му, гарда му и бавачката, и въх! „се насочили към още едно друго действие“, поемайки допълнителен риск, хахаха!, да отворят касата/касите на Къро.

Браво, бе, инспектор Дю Дю!

Ти направо откри Америка.

Че и още ще ни разказваш, ако никой не кажел нищо от сегашното МВР.

Смешник, това, което се пънеш да ни разкажеш, АФЕРА отдавна го написа, веднага след екзекуцията, и ако някой изобщо нещо може да разкрие по това покушение е САЩ, по причини за които пак писа АФЕРА, а ти си последният в редицата клоун, който може да плещи глупости за убийствата в ЮАР. Друг е въпросът САЩ какво ще обадят на родните МВР идиоти, щото, както е знайно, САЩ единственото, което ги интересува в подобни разследвания са … кинтите и как да ги приберат.

По-добре, като си толкова „сведущ“, Демерджиев, вземи, та ни разкажи какво точно прави „пътя на копринката“ в ЮАР ПРЕДИ убийството на Къро, начело с Шефа на ОПГ „пътя на копринката“ Радев и консилиери Копринков в едно напълно безсмислено посещение, и после рови в касите на Къро. Щото да не вземе от касите на Къро да изскочи и твойто именце! За едни 500К например…

Аман от идиоти в това МВР, бе!

След „МВР идиоти“ на Демерджиев/Радев сега пък „МВР /с/готвачи“ на бопаджията Калин Стоянов, разбирай Боко&Шиши. А да видим и той какво ще извади от „касите“ на Къро.

Кура му янко.

Нещастници.

Afera.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини