Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Кой дърпа конците на военния министър?

Трябва да прочетете

Министърът на войната Тодор Тагарев дава вид на ястреб с кораво сърце, готов да воюва с всички врагове на Отечеството, но зад натовската осанка се крие нежна поетична душа с нестандартни предпочитания, разкри източник на Narod.bg от приятелския кръг на московския възпитаник.
Македонската фамилия Тагареви идва от село Пирин, община Сандански – село на кръвожадни комити и легендарни македонски войводи, част от тях с прекалено нежни сърца.
Оказва се, че и министър Тагарев носи любящо сърце, и той си има любими същества и най-любимото от тях е първият му братовчед Митко – Димитър Тагарев от село Пирин.
Двамата са връстници, от деца са неразделни, израснали са заедно и както се оказва са свързани духовно, емоционално, физически и метафизически.
Широко коментирана в парламента е тяхната връзка, обект на присмех и закачки в тази специфична демократична евроатлантическа общност на розовите тениски.
Носят се всякакви слухове и пикантни истории за техни уикенди в спа курорти и хотели, предимно в македонския край, където двамата братовчеди се усамотявали на сладки приказки.
Според свидетели от персонала на спа хотелите двамата изобщо не се криели и се движели винаги заедно като обсебени без да се смущават от нищо, носени на крилете на своята връзка като братовчеди.
Любимите спа хотели на Тагареви били два – в село Баня до Банско и в Гоце Делчев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини