Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Кой е натискал МВР да работи за ПП-ДБ?

Трябва да прочетете

Отдавна знаем, че ПП и ДБ ще искат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Имам информация, че е бил притискан от тях да работи в полза на ППДБ на изборите. Разбрах, че не го е направил и затова му искат оставката“, каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.
Пеевски добави, че е разбрал това от човек на екипа на Калин Стоянов, който не се е съгласил да работи за тях на изборите.
„На човек, който не се бъркаше в изборите, и МВР си свърши работата – абсурд да му искаме оставката”, допълни той.
И призова медиите да проверят кой е ходил в Министерството на вътрешните работи.
„На Свиленски ще кажа следното, Лукойл е руска компания, собственост на руската държава. Виждаме кой си говори с нея, проверете кой оръжеен търговец е организирал срещите. Христов се каза“, отговори Пеевски на депутата от БСП.
„Подаваме днес сигнали за разследване. Шефът на митницата, цялото му изражение съм го разкрил, нарушени са санкциите ще има арести със сигурност, ако имаме прокуратура и служби, ще си свържат работата“, обяви депутатът от ДПС.
„Кметът на София е абсолютно виновен. Какво трябваше да правят полицаите, да ги оставят д а ги пребият. Видяхте какви фашистки поздрави вдигаха. Твърдо заставам зад момчетата от МВР, това трябваше а се прекрати. Не може да има такива безредици, които се инициират от държавата“, подчерта Пеевски.
Афера разкри, че визираният само с фамилия от Пеевски оръжеен търговец е Генчо Христов.
Той е в борда на директорите на „Сейдж Консултантс“, собственост на Христо Христов. Генчо Христов е съпруг на Дора Праматарова, а фирмата се занимава с импорт и експорт на оръжия и боеприпаси.
Генчо Христов излиза като агент „Петров“ в масивите на Държавна сигурност.
И кон е натискал МВР министъра Калин Стоянов да работи за ПП/ДБ на местните избори.
Това е Кирил Петков!
Сега е ред на ДАНС и Прокуратурата да си свършат докрай работата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини