Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ПП-ДБ се окопава в държавните дружества преди ротацията

Трябва да прочетете

Мръсотии по върховете на държавата преди ротацията – брокерската коалиция ПП-ДБ трескаво се окопава в държавни дружества, свързани с националната сигурност, за да си гарантира влияние, възмути се депутат, настоял за анонимност.

Както първи писахме, Тодор Тагарев вече пробутваа свои хора в борда на зануленото държавно дружество „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД.

Набутването на верни партийни калинки става с назначаването на нови „независими членове” в Съвета на директорите, които обаче далеч не са независими…
Целта, която вече е постигната, бе Тагарев да добута до борда за нов мандат вече като „независим” твоя приближен Стефан Добрев Стайков, когото сам назначи за член на Съвета на директорите с протоколно решение № РД-36-28/07.09.2023 г.
Така изведнъж партийното ПП-ДБ назначение става „независим” с нов 5-годишен мандат и 13 000 лева заплата. И по-важното – под контрола на бившите управляващи с вечерни курсове в Харвард.
Случилото се в „Терем” – обявява се конкурс за независими членове на Съвета на директорите, изваждането на две партийни пионки и повторното им назначаване вече като „независими”, вече се е случило в Българския спортен тотализатор. Целта е ясна, наш човек на правилното място може да помогне за по-лесен достъп до парите на тотото.
В момента същата схема се готви за предприятие, пряко свързано с националната сигурност. Така до момента поне 3 държавни дружества ще бъдат поставени под контрола на ПП-ДБ дори и след ротацията, завърши източникът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини