Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН: СРОКЪТ И ЦЕЛТА НА ЦИРКА „ПРОСТОТО КИРО“! ДВА МЕСЕЦА ФИЛМИРАТ КИРО И КОМПАНИЯ В МС С КАМЕРИ И ГИ ГЛЕДАТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ! ВКЛЮЧИТЕЛНО В БАНЯТА НА ПРЕМИЕРСКИЯ КАБИНЕТ С ГОЛЯМОТО ОГЛЕДАЛО НА СТЕНАТА!

Трябва да прочетете

Има едни камерки, лепят се със скоч и предават в реално време на айфона. Било е Кирчо&Лена и приятели пикчърс до март в МС.

В Банкя това са търсили МВР и Рашков, а който трябва три месеца е гледал XXL кино с пуканки и шампейн. Кино.

Няма да чуете повече ни за Киро, ни за Лена. Лятото митингът ще е на Кайт бара.

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: Да допълним информацията на Николай Бареков. Тия камерки ги има даже и по турските сериали.

Иначе режисирания български цирк с Простото Киро и компания, набутани ни от Херо Мустафа с любезното съдействие на Румен Радев, АФЕРА го прогнозира в точ още от първия ден.

Още тогава написахме, че мача ще е половин година, както и преди месец в прав текст написахме, че правителството пада в края на юни месец.

Кой чел – чел, кой не чел – да е чел. Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Що се отнася за камерките.

Първите два месеца Простото Киро и компанията му – в МС са били с налепени камерки, които се гледат в реално време, дори и в банята – тоалетна в премиерския кабинет, където, апропо, има огромно огледало на стената – от времето на Сергей Станишев, който също е станал обект на филмиране.

Чак през март месец Простото Киро и компания се усещат, че ги следят с камерките. Дотогава обаче Б.Б. вече има арсенал от видео – хроники ОТВЪТРЕ.

Малко по-късно прокуратурата изисква записи ОТВЪН МС, не за друго, а за да запечата с официални кадри отвън онова, което се е случвало вътре.

Боко го арестуваха спешно и веднага не само за заради идиотския пиар, но най-вече да потърсят видеотеката от първите два месеца на Простокировата компания, която надлежно е филмирана.

От цялата работа обаче нищо няма да произлезе.

През цялото време Простото Киро и компанията му са държани за топките с видеотеката с „подвизите им“. На тях, така или иначе, задачата им бе една – да пуснат Македония в ЕС и кой откъде е с куфарите пълни с мангизи.

Ако бяха по-умни, а не такива идиоти, щяха вероятно да ги оставят поне година да управляват, но кретенията им преля чашата.

Записите няма да излязат наяве, те са свършили работа със стискането на топките на измамниците. Цирка събира шатрите до следващите идиоти, след тези, които загробиха България.

Съвет от АФЕРА до следващите премиери – чистете ги тия кабинети бе, щото всичките ББ и остальная имат голите пи..ки и задници /някои и си ги бръснат в МС пред голямото огледало на стената/ на простите досегашни премиери.

Така е обаче, когато МВР и службите са ташак ала Рашков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини