Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ЕТО КОИ СА ПОЛИЦАИТЕ НА „БЪРЗО НАБИРАНЕ“ В ТЕЛЕФОНА НА ЛЕНА БОРИСЛАВОВА! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР – ЛИЧНАТА ПИОНКА НА ЛЕНА ГУГЛЕНА!

Трябва да прочетете

Началничката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков Лена Бориславова абсолютно е “превъртяла километража”, като си е повярвала до там, че вече има свои лични полицаи от най-висшето ръководство на МВР.

На първо място, по чин, това са главният секретар на МВР Петър Тодоров и шефът на ГДБОП Калин Стоянов.

Именно те двамата са ползвани и натискани от Кирил Петков чрез Лена за скалъпване на поръчкови акции срещу противници на режима на ПП, като явните кукловоди на тези действия са бащата на Петков и групата бивши служители на ДС около него – тамън демократично по Харвардски

Шефът на ГДБОП Калин Стоянов, както и главният секретар на МВР Петър Тодоров от няколко месеца са на “бързо набиране” в телефона на Лена.

В същото време за главния секретар Тодоров се знае, че е от Пловдив и от години подържа топли взаимоотношения със собственици на голям Винпром от региона. Нашите източници още твърдят, че Тодоров по принцип обичал да се усуква около влиятелни бизнесмени, като през последните месеци той си бил намерил нови близки приятели в лицето на собственици на няколко могъщи строителни компании.

През последните няколко седмици чрез своите верни хора в министерството Лена била взела на ръчно управление МВР, като Бойко Рашков умишлено, но пък и напълно доброволно, бил държан на страна.

Така Лена Бориславова вече раздавала лични нареждания на МВР шефовете, като в министерство не на шега се говори, че към момента именно Гуглена е шеф на МВР.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини