Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Вътрешният министър бил назначен от масон

Трябва да прочетете

bTV. Нещо като „интервю“ с министъра на МВР – Демерджиев. Дъра – бъра два чадъра. Въпросчета като локумчета. Отговори – като лукчета, овъртолени в устичката на клоуна Демерджиев.

Нито един остър въпрос ЗА КОЧИНАТА МВР, КОЕТО В ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ Е ПЪЛЕН БАРДАК, ПЪЛНА КОЧИНА, ПЪЛНИ ЛАЙНА, БЕЗ НИКАКВО, АМА НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!

Демерджиев даже не е и клоун, и циркаджия не е, той е нещо средно между едно нищо и едно още по-голямо нищо, което се прави на „нещо“.

Нещастник. Топ нещастник.

Поставен там от масона Пламен Узунов заедно със селскотрудовия Николай Копринков под егидата на „Шефа“, гьонсурата Румен Радев, съобщава сайтът Афера.

Абсолютно пиар интервю, в което и водещ, и министър каканижат някакви пълни глупости, някакви пълни тъпотии, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ИСТИНСКА РЕАЛНОСТ, А ТЯ Е, ЧЕ МВР Е ПЪЛНА КОЧИНА, ПРОБИТА КОЧИНА, В КОЯТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ БЯХА НАЗНАЧЕНИ НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ ТЪПАК ДО ТЪПАКА, КОРУМПЕ ДО КОРУМПЕ, МАЛОУМНИК ДО МАЛОУМНИКА.

„..Тогава полицията биеше хората, днес тази полиция превежда хората по пешеходните пътеки…“, плещи МВР Демерджиев и ти иде да счупиш телевизора.

„…Обвинения в корупция защо не се сипят в другите системи  -прокуратура, следствие…, а към МВР?“, и ти идва да му праснеш един във фризираната физиомутра, че да се върне там, откъдето Пламен Узунов го извади.

„За корупцията в Системата, Вътрешна сигурност се активизираха изключително много…“, и ти идва тоя да го ошамариш така, че още повече да зачерви бузките.

„…Феномен съм забелязал – че самите служители проявяват нетърпимост към такива явления и сами подават сигнали…“, и ти иде да го нариташ насред телевизията тоя тъпак безподобен.

Чети, бе, Тъпако!:

На 22.03.2023 АФЕРА публикува:

Здравейте, знайни и незнайни бандити, здравейте, знайни и незнайни ченгета, драго ми е да ви пиша кратко писъмце. Първо, да сте живи и здрави, щото важното е да сме живи и здрави. Второ, стар хаиз съм аз, не така левашката с мен, бъдете така добри. Щото нещо сте се възпалили пак от АФЕРА. Като казвам:

„Ще бъде проверяна всяка информация, моя телефон е доста публичен, всеки сигнал се проверява…“, и ти иде тоя да го завреш в един багажник и право на … Аладжа манастир. Какво се прави там, даже не е и чувал, хем ще си мисли, че отива на екскурзия.

МВР Клоун Демерджиев, ти четеш ли АФЕРА, бе?

Четеш, четеш, знаем, засечен си от „невидимия дрон“ на АФЕРА!

Какъв „сигнал“ да ти подам по „доста публичния ти телефон“?

Че си малоумник?

Че цялата ти пасмина от шефове в МВР, включително и Вътрешната ти сигурност, са пробити до мозъка на костите си?

Че директорите на вътрешните дирекции по градове са чесън до пингвин и така нататък?

Че всичките ви „акции“ са пълен ташак – скалъпени, пълни с „пълнеж“ за пред камерите и медиите, че МВР е превърнато в ПАЗАР, В БАКАЛИЯ, В ТЪРЖИЩЕ – ЗА ПРАВЕНЕ НА КИНТИ?

Че НАРКОТРАФИКА Е ПОД ЕГИДАТА НА МВР И ЧЕ БИЗНЕСА ЦЪФТИ, ДЕЛКАН ОТ ЧЕНГЕТА – БАНДИТИ И БАНДИТИ – ЧЕНГЕТА?

А, бе, Клоун МВР Демерджиев, ти що не проверяваш и разследваш Пламен Узунов, бе?

Ти знаеш ли, че не друг, а „Шефа“ ти – Румен Радев с ушите си чу запис, в който гласчето на Узунов иска 2,5 млн. лв. за … един ГЬОЛ, а?!!!!

Що не проверяваш, бе, Циркаджия, с „доста публичен телефон“?

Ти, що не проверяваш „пътя на копринката“ и „Златния“ Копринков, бе, нещастник?

Ами сутрин рано ни вдигаш нервите с пропагандните пиар тъпотии, които ти тиражират контролирано по телевизията?

Най – страшното обаче е, че не ти си виновен, че си там, където си, даже и „пътя на копринката“ не е виновен, а „Шефа“ ви Румен Радев, който е ГЬОН, АБСОЛЮТЕН ДЕБЕЛОКОЖ, ЛИЦЕМЕРЕН ГЬОН, И ОВЪРТОЛЕН В КОРУПЦИЯТА ЦИНИЧНО НЕ ЧУВА И НЕ ВИЖДА ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ НЕ САМО НА МВР -ТО ВИ, НО И НА ЦЯЛАТА УПРАВЛЕНСКА МАШИНА, КОЯТО ДОКАРА ДО КАТАСТРОФА ДЪРЖАВАТА ЗА ДВЕ ГОДИНИ ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“!

„Проверявали…, разследвали…“ – ай сиктир, бе!

Знам какво ще ви оправи вас, ама няма да го кажа на глас, че ще ме линчуват и мене като един Петко…

Само това ще ви оправи!

Веселина Томова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини