Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Огромен гаф на МВР с Узунов и Копринков

Трябва да прочетете

Преди десет дни петима души бяха задържани при при акция проведена на територията на Несебър от ГДБОП и ОД на МВР-Бургас, като задържането става по време на опит за продажба на 200 килограма марихуана. Един от обвиняемите живее в град Добрич, а останалите четирима на територията на община Несебър.

При проведената акция задържаната в Несебър 200 кг марихуана е била пакетирана още на място след обирането на съцветията на територията на ОДМВР Добчрич и впоследствие транспортирана в Несебър.

Реализацията е на ОДМВР Бургас на чиято територия са задържани 200-те кг марихуана произведена в оранжерия село Тригорци, Добрич, която принципно има лиценз за производство на „медицински коноп“.

Собственикът на оранжерията е Петър Христов от Добрич, известен като „Гаврата“, е с мярка за неотклонение задържане под стража, заедно с още две лица.

Самият факт, че оранжерията е функционирала по този престъпен начин от коло 3 години, като нито ОДМВР Добрич, нито сектор БОП -Добрич, начело с варненския кадър Николай Николов, по прякор „Близалката“, са знаели какво се случва под носа им, означава само едно – че тия невъобразими кадри на РуменРадевите Пламен Узунов и Николай Копринков „Златния“ трябва незабавно да изритани от МВР с шут.

И сега внимавайте!

1000 растения в същата оранжерия на село Тригорци, община Балчик, са откраднати СЛЕД акцията, при положение, че оранжерията се охранява от полицаи от ОДМВР Добрич, разкри Афера.

В тази Дирекция на МВР – Добрич, благодарение на кадруването на Пламен Узунов & Николай Копринков, директор е Цветан Пировски, бивш началник отдел Криминална полиция ОДМВР Варна, зам. директор е Димитър Иванов също от Варна. За БОП – Добрич, вече отбелязахме, че се ръководи от Николай Николов „Близалката“.

Ченгетата от Бургас са останали втрещени, когато отиват на място в Добрич за да приберат като веществени доказателства разкритите растения с марихуана, установявайки, че СЪЩИТЕ ЛИПСВАТ!

В продължение на 4 дни растенията марихуана са били изнясяни при положение, че има полицейска денонощна охрана от ОДМВР Добрич.

Ако бяхме нормална държава, а не кочина, всички ръководни фигури в ОДМВР Добрич , имащи касателство към случая трябва да бъдат моментално изгонени от системата.

Понеже дори и за пъдари не стават!

Първо, в задачката се пита – оперативните служби на Добрич как толкова време не са разполагали с информация за дейността на оранжерията. Има два варианта – или са некадърни, или са корумпирани.

Второ, пак се пита в задачката – по каква работа сектор БОП Добрич изобщо съществува в този вид и състав и каква е ролята му в противодействието на престъпността в Добрич.

Към момента текат неимоверни усилия случаят да бъде потулен от медиите и обществеността, тъй като гафът е огромен. Както е известно обаче от невидимия дрон на АФЕРА трудно може да бъде нещо укрито.

И сега е ред на МВР министъра моментално да уволни дисциплинарно всички допринесли охотно марихуаната да бъде открадната от охраняваната с полицаи оранжерия, като се започне с цялото ръководство на ОДМВР Добрич.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини