Никола Минчев се смее на репликата на Вежди Рашидов и го тупа по рамото

Трябва да прочетете

Остри реакции от коалиционните партньори ГЕРБ И ППДБ по адрес на колегата им Вежди Рашидов заради едно непремерено изказване, при все че големият скулптор не знаеше, че и в почивката на пленарното заседание микорофоните в залата работят.

Малко след като записът с Рашидов започна да се разпространява в социалните мрежи, от ГЕРБ и ППДБ започнаха надпревара кой първи да трича най-възрастния народен представител.

Сред изявилите се най-рано срещу Рашидов беше зам.-председателят на Народното събрание Никола Минчев.

Той застана пред медиите, за да обясни колко недопустими били думите на депутата от ГЕРБ и как, след като ги чул, побързал да си тръгне.

Видеа и снимки от въпросния момент обаче показват съвсем друго поведение на Минчев. Първо, той става и е готов да тръгне, още преди Вежди Рашидов да е казал думите, за които вече подаде две оставки. След като Минчев чува това, той започва да се смее и тупа по рамото депутата от ГЕРБ. В поведението му няма и следа от възмущение и несъгласие.

Оставките на Рашидов идват думите при забравени включени микрофони в Народното събрание.

В дискусия със зам.-председателите на парламента Никола Минчев и Росица Кирова депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов казва:

„Има и сега закони. Какво чешеме езици. Всички курви се събудиха да се сетят, че преди 15 години са изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини