Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Зелен терор: Корпорацията „Грийнпийс” срещу българската енергетика

Трябва да прочетете

Грозно събитие от последните дни отново извади на показ уродливото лице на глобалистите, чиято основна цел е убийството на националните икономики, в това число енергийната система на България.
На снимката виждате „героите” от „Грийнпийс”, които на 16 октомври се качиха на водната кула на „ТЕЦ Марица 3” и спряха работата на централата. До тях са главните организатори на събитието Меглена Антова – ръководител на екипа и кампаниите, и Десислава Микова – координатор кампания „Климат и енергия“ в зеления октопод „Грийнпийс“ – две свикнали на луксозен живот дами, специалистки в усвояването на грантове.

На пръв поглед „момичета и момчета” от „Грийнпийс” изглеждат като едни готини екоактивисти, но първото впечатление лъже. Всъщност те са добре платени служители в една огромна корпорация, далеч по-голяма от българските централи – корпорацията „Грийнпийс”.

Възникнала като левичарско движение срещу ядрените опити на САЩ, днес тази организация вече е „ядрената бомба” на ултраглобалистите в борбата им за унищожаване на национално базираните икономики по света. Имат годишен публично обявен бюджет от 196.6 млн. евро, 47 офиса по цялата планета и дори собствен флот.
Дали някой ще направи сметка колко струва „акцията” в ТЕЦ Димитровград? Как се докарват „активисти” от девет държави с тежка алпинистка екипировка, колко струва транспортът, специалните дронове, които отразяваха „зеленото шоу”? Какъв е бюджетът за задъханите преки включвания по националните телевизии? Колко платиха на официозните сайтове, които предаваха на живо епохалната простотия, опасна дори за живота на нейните автори?
А колко струва на българска икономика? Един ТЕЦ спира процеса си на „разпалване”, за да не постави „в риск живота” на няколко зелени терористи, дошли да скъпо платена адреналинова екскурзия в България.
Колко струва това? Въобще в тази държава полиция има ли? А ДАНС къде е? Прокуратурата още ли спи? Снети ли са обяснения и съставени ли са предупредителни протоколи от типа „повече не правете така”. А обяснения от българските организатори „снехте” ли?
Нашата държава настина вече дори не е разграден двор, а територия без ред и закони, в която всеки може да безчинства безнаказано…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини