Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Румeн Вълка не успя да oтърве ареста чрез МВР болница

Трябва да прочетете

Арестуваният олигарх Румен Гайтански – Вълка е направил нов неуспешен опит да изпълзи от ареста, където търка наровете след колосалния грабеж за близо 150 милиона лева от единствената държавна Българска банка за развитие, издаде пред Narod.bg източник от МВР.

В четвъртък Вълка поискал да бъде прегледан по спешност, защото, както се случва с всеки окошарен баровец, за пореден път му прилошало. Затова мултимилионерът от обществени поръчки под чадъра на властта е изваден от следствения арест на бул. „Г. М. Димитров” и отведен в Медицинския институт на МВР, познат като МВР болница.

След обстоен преглед, обаче, лекарите, едни от най-добрите в България, установили, че Вълка преиграва и здравословното му състояние е в норма. Затова и го натирили обратно към килията.

Реклама

Това е пореден опит на арестанта със 150 милиона лева невърнат борч да излезе на свобода заради уж влошено здраве.

Само преди две седмици плъзна новината, че Румен Вълка ще участва на изборите на 27 октомври като кандидат от партията на своя ментор Ахмед Доган в Сливенския избирателен район в търсене на имунитет срещу съдебно преследване.

По-късно, обаче, Румен Гайтански сам опроверга твърдението с изявлението: „Нямам намерение да участвам в политически партии, както сега, така и в бъдеще”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини