Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

Трябва да прочетете

На 8.12.2019 единствена АФЕРА публикува:
МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

На 12.12.2019 единствена АФЕРА публикува:
ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И… НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА!

Втора седмица след разкритията на АФЕРА мълчанието на правителството и МВР – Мето е гробовно. Включително и на слугинските им медии.

АФЕРА продължава с шокиращо скандалното си разследване.

През август – септември 2019 година се провежда среща на Халкидики в Гърция, полуостров Касандрия, близо до гр. Ханиотис, между служител на МВР на ръководна позиция в една от изброените в разследването на АФЕРА 3 дирекции на МВР и криминално проявени лица за уточняване на канала за трафик на мигранти.

На провелата се среща групата е предупредена от ръководния кадър в МВР, че спец. служби от България и Европа са започнали работа по канала.

Срещата е проведена в къща на бивш български политик, бивш министър, като присъстващите са били от близкото обкръжение, включително и ръководният МВР служител, на небезизвестния български трафикант, известен като Паскал.

Срещата е контролирана от гръцките служби.

Предполага се, че гръцките служби, засекли и проконтролирали срещата, са уведомили българското МВР и българските служби за сигурност.

От българска страна веднага са взети мерки. И то какви!

Сменен е директорът на ОДМВР- БУРГАС и от София е пратен небезизвестният, известен като „Радо Схемата“, който поема Дирекцията.

Променят се местата на качване на мигрантите, както и маршрутите през с. Мезек, с. Вълче поле, с. Сива река… От там мигрантите се извозват до Асеновград, продължават до София, кв. Обеля, откъдето преминават в Сърбия.

Тук е мястото да припомним, че сегашният Главен секретар на МВР ръководеше дълго време РДГП Драгоман…, а в Бургас е „Радо Схемата“…

Шапка, както се казва, от МВР Мето.

Наивно е да се смята, а това е ясно и на разследващите, че десетина МВР служители сами организират и ръководят нелегален канал за трафик на мигранти, който на месец носи около 300 000 евро печалба.

Именно поради тази причина МАШИНАТА пази както изпълнителите, така и покровителите, и мълчанието след разкритията на АФЕРА е гробовно злокобно. За целта бе впрегната и поръчкова медия, която да отклони вниманието от ОВЛАСТЕНИТЕ престъпници в МВР, и да предизвика поръчков лов на вещици във „Вътрешна сигурност“, за да бъде опазена криминално – престъпната схема.

И огромните кинти, естествено.

АФЕРА вече публикува инициали на участници в нелегалния канал за трафик на мигранти.

Сега публикуваме и имена:

П. Панов
К. Цанов
И. Мицев
И. Йорданов
К. Пешовски
Д. Атанасов
Г. Вучев

Ако има истинска воля за неутрализиране и реализация на нелегалния канал за трафик на мигранти, елементарно е да се провери кой от коя дирекция на МВР е. Кой какъв автомобил управлява, какви имоти има и къде… Кой е награждаван, повишаван и срещу кого има досъдебно производство.

Един от гореизброените служители на ръководна позиция беше задържан за вземане на откуп за краден автомобил и то по време на работа.

Тези служители имат началници в дирекциите си. Те дали не знаят за тяхната извънработна дейност? Едва ли… Дали някои от техните началници не е в престъпната схема и също не е притежател на някой палат?

Въпрос на елементарна проверка, стига да има воля да бъде наеутрализиран нелегалния канал за трафик на мигранти, както и разбит високопоставения чадър поставен над него.

Работата по престъпната група в нелегалния канал за трафик на мигранти продължава 14 месеца.

По време на разработката са установени още нерегламентирани дейности на служители от трите дирекции на МВР, като контакти с криминално проявени лица, превоз на акцизни стоки и още, и още…

Докато информацията по разработката на Вътрешна сигурност, ГДБОП и ДАНС е единствено в България – нищо няма да се случи.

Защото се прави всичко възможно разследването да бъде смачкано, потулено и нелегалния канал за трафика на мигранти да продължи да се вихри, за да облагодетелства определени властови фигури с огромни пари.

С този министър на МВР – „МВР – Мето“ освен да смачкат всички разследващи канала, както и да бъде пресиран сайта АФЕРА, че изнася истината, няма какво да се случи на българската територия.

Но АФЕРА няма да спре. И ще продължава да блъска с Истината по Стената от мълчание на покварената Власт.

Апропо, министър „МВР – Мето“ да се готви: има ли министър „МВР – Мето“ огромен бизнес с камиони и пътна техника? И ортак ли е с други известни хора във фирмите?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини