Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

EКСЛУЗИВНО! РУМЕН РАДЕВ ВСЯКА ГОДИНА С ВИНА ЗА ЛЕТАТЕЛНО ПРОИЗШЕСТВИЕ. /ДОКУМЕНТИ!/ КАК СЕ ИЗДИГА В КАРИЕРАТА – ЗАРАДИ „СИНЕРГИЯ СЪС САЩ“ ИЛИ С „КАЧЕСТВА“: „НАТИСКА КНОПКА „ПУСК ПАРАШУТА“ ВМЕСТО „СБРОС ПРАШУТА“

Трябва да прочетете

Из официалната биография на президента Румен Радев, публикувана на страницата на Президента на Република България:

„…Завършва със златен медал Математическата гимназия в Хасково. Дипломира се като първенец на випуска във военновъздушното училище в Долна Митрополия.

През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ, а от 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабния профил на Военната академия „Г. С. Раковски“. Дипломира се като първенец на випуска.

През 2000 г. става доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой.  

През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж „Максуел“ в САЩ със степен магистър по „Стратегически проучвания“. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж.

Има над 1400 летателни часа в кариерата си като пилот-изтребител. Демо-пилот на МиГ-29. Достига до чин генерал-майор, а в периода 2014 – 2016 г. е командир на Военновъздушните сили на Република България.“

Разследване на АФЕРА обаче показва КАКВО Е ПРОПУСНАТО В ТАЗИ НАПУДРЕНА БИОГРАФИЯ НА ПРЕХВАЛЕН ЛЕТЕЦ.

На 22.10.1988 г. Румен Радев, понастоящем президент на България, презентиран още в първата му предизборна кампания като прехвален пилот, допуска предпоставка за летателно произшествие в поделение 32530 – Равнец.

На 28.11.1989 г. Румен Радев лети на Миг 21 и допуска предпоставка за летателно произшествие.

В Донесението е описано с какво точно е оплел конците Румен Радев:

На 10.10. 1990 г. Румен Радев, зам.командир на Първо звено, лети на Миг29 пак допуска предпоставка за летателно произшествие. Радев натиска кнопка „Пуск парашута“ вместо „Сброс парашута“.

Той прави грешка в експлоатацията на авиационната техника и е посочен като виновен.

На 1.08.1991 г. Румен Радев отново допуска предпоставка за летателно произшествие:

На 20.12.1991 г. Румен Радев отново допуска предпоставка за летателно произшествие:

На 12 март 1993 г. със заповед на командира на под. 32530 ст.л. Румен Радев е наказан със МЪМРЕНЕ за слаба заинтересованост на подготовката на подчинените му летци и несвоевременна проверка на леталните книжки.

Специалистите могат да анализират колко добър пилот е Румен Радев и дали пилотските му качества или вричането му в „синергията с дневния ред на САЩ“ са му осигурили възходящата военна кариера, а и политическа, предвид видното от документите, които сочат, че почти всяка година е допускал предпоставка за летателно произшествие.

Изводите оставяме на вас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини