Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

КАК БЕ ЗАВЛАДЯНА ОТ МАФИЯТА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ „РАЗУЗНАВАНЕ“ И СЛУЖБА „ВОЕННА ИНФОРМАЦИЯ“! ПОКРИВАТ СЕ ДАННИ ЗА ТРАФИК И КОНТРАБАНДА. КАКВО ПРАВЯТ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ЗАЕДНО В ДА „РАЗУЗНАВАНЕ“?!

Трябва да прочетете

Завършва окончателното завладяване на България от мафията – българска, руска с контрол от Кремъл. ЕС и САЩ не реагират, въпреки, че става въпрос за държава член на ЕС и НАТО. Всъщност – не е държава, а мафиотска територия. Те са безскрупулни и всичко е тяхно – бизнес, олигарси, главен прокурор, прокуратура, спец.прокуратура, спец.съд, ДАНС, ДАТО, АДФИ, КПКОНПИ, Бюрото за контрол на СРС, Вл.Горанов, Бойко Борисов и много други.

Виж:

https://terminal3.bg/sivijat-kardinal-chrez-kojto-peevski-kadruva-v-sluzhbite-za-sigurnost/

https://terminal3.bg/peevski-postigna-svoeto-v-sektora-za-sigurnost-ovladjavaneto-mu-prikljuchi-uspeshno/

https://terminal3.bg/sivijat-kardinal-v-sektor-sigurnost-prevzema-i-energetikata/

Мафията си избира, назначава и развива своите хора в ДАНС. От там ги местят по другите ведомства – докато завладеят всичко.

Например Ангело Прокопиев в ДАР, Янко Златанов в СВИ, други в АДФИ, КПКОНПИ и т.н. Защо поне веднъж седмично А. Прокопиев от ДАР и Я. Златанов от СВИ са на „доклад“ и „инструктаж“ в ДАНС – със заместниците на ДАНС и други „посветени“.

Как бе завладяна Държавна агенция „Разузнаване“ /ДАР/ и как ще вземат и последната служба – Служба „Военна информация“ /СВИ/.

В края на 2015 е приет закона за ДАР. Тогава по предложение на председателя на ДАР Драгомир Димитров, Бойко Борисов назначава нов зам.-председател. Това е Ангело Прокопиев – началник на отдел в ДАНС. Кой разпореди на Б. Борисов да го назначи – някой много силен. До смяната на Д. Димитров през август 2018, А. Прокопиев отговаря за маловажни неща в ДАР. През август 2018 е назначен нов председател на ДАР – Атанас Атанасов, който дава пълна власт и правомощия на А. Прокопиев – защо? Другият зам.-председател е натикан в ъгъла.

В ДАР смятат, че реално управлява А. Прокопиев. Той се обгражда от послушни служители, като предпочита преназначени от ДАНС. Ако той реши, че нещо трябва да стане, то става и тогава председателят на ДАР А. Атанасов просто послушно изпълнява. Защо?

Пеевски през единствения си работен ден в ДАНС е изискал имената на всички оперативни източници. Същото през август 2018 е направил и А. Прокопиев в ДАР – пълен списък на агентурата и не само това.

А. Атанасов също е посочен от кръга Пеевски и въпросите са много.

Защо Б. Борисов го предлага и защо президентът подписва указа – толкова ли са силни, или държат всичките? А. Атанасов е силно зависим от мафиотския кръг – но с какво го държат, те си знаят.

Защо преди това, през 2015 Д. Димитров издига А. Атанасов за директор на дирекция в ДАР при положение, че знае каква е оперативната му кариера – например, че има агент по който са изхарчени над 1 милион лева и с който А. Атанасов има „странна“ връзка, както и една чужда служба. С това ли го държат? Кой го държи? Може би А. Атанасов има подкрепата на бивш голям началник, чийто син е обгрижвал в чужбина с държавни пари.

В момента тайно се подготвят законови промени за преминаване на СВИ към ДАР. Това е изключително опасно и вредно за държавата.

Сливането на двете служби е силно погрешен професионален ход – по случая е имало дебати в миналото. Така ще се създаде нова мега структура подобна на ДАНС, но под контрола на мафията. Така ще заобиколят президента – ако случайно не се съгласи да назначи, посочен от мафията шеф на СВИ. Партньорите го знаят, но защо не реагират?

В СВИ, спуснатият през 2018 нов зам.-директор (както в ДАР) Я. Златанов е един от 4-та заместници на службата и това не им дава пълна власт. Те не искат да чакат няколко години, както стана в ДАР.  Затова е атаката срещу СВИ.

Виж:

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/pozor-prevratat-vav-voennoto-razuznavane-hod-peevski-komandva-darjavata-malchi.html

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/mutro-atakata-sreshtu-voennoto-razuznavane-udar-sreshtu-balgariia-nato.html

Така ще бъде завладяна и последната служба. Това ще бъде и един напълно законов начин за чистка по всевъзможни, наистина законови критерии и издигане на „подходящите“ хора в новата мега структура. Първата стъпка е назначаване на цивилен директор (Я. Златанов). Следва овладяване и сливане.

Защо се бърза толкова със завладяването на СВИ? Защо прокуратурата е главния герой? Не е ли свързано с изтичане на мандата на главния прокурор?

Защо се мълчи за проверките в ДАР след смяната на ръководството през август 2018? Защо се извършват проверки по анонимни сигнали? Какво ДАНС проверява няколко месеца? Къде е равнопоставеността между службите и принципа „необходимост да се знае“? Какво е констатирано?  Защо се проверява само до 2017? А кой проверява ДАНС? Какво проверява повече от половин година АДФИ в ДАР? Защо ровят в разузнавателни обществени поръчки и специални оперативни разходи, включително такива от партньорски служби за агентурна работа и за разузнавателни операции в чужбина? Защо прокуратурата не казва нищо, както оповести проверките в СВИ? Ако има нередности – сега ДАР работи по същия начин. За какви нарушения АДФИ налага глоба на бившия председател на ДАР – Д. Димитров? Защо е сменен финансовия директор в ДАР? Защо е сменен служителя по сигурността на информацията в ДАР?

Защо се гонят и мачкат професионалисти с реални резултати – и последствията са срив, загуба на професионализъм и дори на агентура? Защо не се работи и се покриват данни за трафик и контрабанда? Защо главният прокурор и Вл. Горанов посещават заедно ДАР? Какво отношение има главния прокурор и независимата съдебна власт към бюджета на ДАР? Спазва ли се още принципът на Берия и НКВД – да се издигат посредствени, но зависими хора?

Защо всички мълчат – президент, Б. Борисов, министър на отбраната, опозиция и т.н. Какво мислят НАТО, ЕС, САЩ и партньорските служби? Защо народът ги търпи още? Докога!!!!

Всичко това може да бъде проверено. Има още много…

Предоставя се от група настоящи и бивши разузнавачи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини