Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

КОРНЕЛИЯ ИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС, АЗ ПЪК ИСКАМ ЕКСПУЛСИРАНЕТО НА КОРНЕЛИЯ В СЕЛОТО И КРУШОВИЦА! ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА КАК ИМЕННО КАЛОЯН МЕТОДИЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СТОЯТ В ДЪНОТО НА АНТИПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ! КОРНЕЛИЯ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ ДЪРЖИ ГЕШЕВ ЗА ТОПКИТЕ. НЕ ЗНАМ ЗА КОИ ТОПКИ КОГО ДЪРЖИ, НО ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ШЕПИТЕ И ДА ОСТАНАТ ПРАЗНИ!

Трябва да прочетете

Преди минути Корнелия поиска оставката на шефа на ДАНС, аз пък искам експулсирането на Корнелия в родното ѝсело Крушовица.

През последните години се нагледахме на всякакъв тип наглеци, като започнем от Бойко Борисов, минем през Влади Горанов, Кирил Петков и Асен Василев, както и разбира се лелката от БСП Корнелия Нинова.

Тази селянка (селянка, защото е родом от село Крушовица), попаднала случайно в София, покрай връзките си с един бивш премиер със спорен етнически произход, е на път да задмине всички със своята престъпна наглост. Вярно е, че мнозинството от играчите на политическия фронт са невероятни нахалници, но лелката от Крушовица се превърна в еманация не само на провала на БСП, но и на най-безпардонното лъжене.

Откакто е начело на червената партия, а аз имам преки впечатления за дейността й през последните пет години там, тази онагляла женица докара БСП до безпрецедентен срив на доверие и превърна социалистическата партия във филиал на своите частни интереси. Заедно със своето седесарско протеже Калоян Методиев, Нинова се взе дотам на сериозно, че си помисли, че дългата и върволица от опашати лъжи няма да и докарат ответен отговор.

Разбира се, както повечето неграмотни текезесари, и тя бърка дълбоко.

Нинова ще си понесе последствията за всички свои престъпления – и в партията, и в ролята и на вицепремиер. Затова няма съмнение. Калоян Методиев пък също ще понесе всичките последствия от наглите си действия.

Между другото в сайта BIG5 пазим доказателства във вид на скрийншотове и аудиофайлове, как именно Калоян Методиев и Корнелия Нинова стоят в дъното на цялата медийна антипрезидентска кампания на последните избори за държавен глава. Тези доказателства вече са предоставени там, където трябва, а много скоро ще добият и широка публичност. Тогава всеки един от вас ще може лично да си направи изводите, кой действително заслужава титлата „Лъжец номер 1 на държавата“.

Всъщност, с атаката си към ръководството на ДАНС днес Нинова продължава атаките си срещу президента Румен Радев.

След като самата тя се увъртя в куп далавери, за които се надяваме, че най-накрая прокуратурата ще обърне внимание, днес лелката от Крушовица е решила да хапе за последно в своята безпомощност. Да де, ама това няма да стане. Просто защото има много хора, които няма да позволят Корнела да продължи да съществуваш на територията на държавата и партията БСП със своята безпардонна арогантност и невиждана наглост.

Да, Корнелия, тоя път няма да ти мине номера.

Хората в БСП не са слепи, а и между другото, наистина не мога да разбера, защо още те търпят, а не те хванат за косата и не те изхвърлят от третия етаж на „Позитано“? Но дори и това да не се случи днес, бъди напълно сигурна, че предстои да ти се случи утре.

От този момент сайтът BIG5 предприема безпрецедентна кампания да освети всички мръсни, долни и лъжливи схеми на Корнелия Нинова и Калоян Методиев.

Надяваме се, че в края на тази кампания прокуратурата най-накрая ще си свърши работа. Въпреки че Корнелия Нинова обича да се хвали, че държи Гешев за топките. Не знам за кои топки кого държи, но пак ще повторим, има хора, които ще се погрижат шепите й да останат празни. Въпреки ненаситния й глад за чужди топки.

Корнелия предаде партията си, Македония, отношенията с Русия, разума и цяла България. И ще бъде съдена за това. Несъмнено.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини