Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

СЛЕД СКАНДАЛА С ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ ТОНИ ФЕШЪНА!: БИЛ ЛИ Е НА ЯХТАТА НА МИЛА ГЕОРГИЕВА „ВЪЛКЪТ ОТ МОНАКО“ ЗАЕДНО С ЛОРЕР, СТОЯН НОВАКОВ И КАЛОЯН ИКОНОМОВ? СЪБИРА ЛИ ТОНИ ФЕШЪНА ДДС ОТ ЦИГАРИ ЗА АСЕН ВАСИЛЕВ? НА 4.07. БИЛ ЛИ Е В „КАПИТАН КУК“ С ВИСШИ КАДРИ НА ЛУКОЙЛ?

Трябва да прочетете

Днес новото гадже на финансовия министър в оставка Асен Василев бе задържан, след като при проверка става видно, че на предното стъкло има монтирани лампи на НСО. При проверката Тони Иванов е опитал да свали лампите, за да ги укрие, но счупва стъклото, лъже и че колата е на НСО:

ЧЕНГЕТА ЗАДЪРЖАХА НОВОТО ГАДЖЕ НА АСЕН ВАСИЛЕВ В ЧАСТНА КОЛА С МОНТИРАНА ЛАМПА НА НСО! МЪЖЪТ Е ЛИЦЕ НА ПП ВАРНА И Е СВЪРЗАН С КРИМИ ГРУПИРОВКИ!

https://afera.bg/%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%81%d1%8f%d0%ba%d0%be%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b3%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd/

Сега АФЕРА задава следните изключително важни въпроси, свързани с „Продължаваме промяната“, с бъдещия премиер Асен Василев и гаджето му Тони Иванов,  задава ги на ДАНС, на МВР и на прокуратурата!:

1. През месец юли новото гадже на Асен Василев – Тони Иванов, с прякора Фешъна, бил ли е на яхта „Вълкът от Монако“ заедно с Калоян Икономов, Стоян Новаков /когото готвят за министър на транспорта/ и семейство Лорер? В момента яхтата в района на Бургас ли е?

2. Собственост ли е яхтата на Мила Георгиева? /виж – линка от горния материал каква е връзката на Тони Фешъна с Мила Георгиева!/

3. Събира ли Тони Фешъна ДДС от цигари за Асен Василев?

4. На 4.юли т.г. бил ли е Тони Иванов – Фешъна в „Капитан Кук“ с охрана и с автомобил СВ0634РВ? В заведението били ли са висши служители и управители на Лукойл?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини