Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

КАТО ТИ Е НЕУДОБНО, ВЗИМАЙ СИ БОХЧИЧКАТА И АРЕ ЧАО! ЗА ТАКИВА БАБА МИ ВИКАШЕ „СЪРЦАТА ИМ В ЛА@НА УВИТИ“

Трябва да прочетете

Александър Маринов, председател на стратегическия съвет към президента по Нова тв:

Конкретната развръзка е разочарование за много хора. Изпитвам неудобство от това, че убедих много хора да гласуват за “Продължаваме промяната” на последните предсрочни парламентарни избори….

Радев е човекът, който даде път на днешното правителство, но той не е човекът, който е сглобил четворната коалиция. Ако някой по-мъдър и опитен човек беше правил четворната коалиция , щеше да е по-добре“.

….

Това лице е „великият“ „стратег“ на президента.

Какво значи да си „стратег“, първи сред избраните „стратези“?

Това означава да предвиждаш, предусещаш, прогнозираш ситуацията преди ти се е стоварила върху главата. Да имаш брилянтен усет към хората, на които се залага.

Какво е направил този „стратег“? Нищо! Нула!

Плямпал е някакви общи „хабилитирани“ приказки, грам усет е нямал към откровените измамници налазили онзи на когото е „стратег“, или по-лошото – имал е хабер, ама е предпочел да си замълчи. Толкова е бил невчасов и глупав, че даже убеждавал много хора да гласуват за откровени мошеници, които само като ги погледнеш и като чуеш да говорят и пет минути, провиждаш, че са такива.

Неудобно му било. Ама сега! Не тогава, когато като ахмак е убеждавал другите да заложат на идиоти, нищо, че е бир парче „велик стратег“!

Като ти е неудобно, взимай си бохчичката и аре чао! И е обидно към хората да употребяваш „неудобно ми е“, като мишок, а да не изречеш ясно: „Срам ме е, че съм такъв глупак! Глупак „стратег“!“

Аре чао, защото си се провалил, директно казано – си се наср@л като „стратег“ и с безхаберността си си навредил на президента на когото си чертал „стратегии“.

Щото от такива „стратези“ около президента не само главата на Радев пуши, ами и нашите. На всички българи.

Вместо с достойнство и чест да си подаде оставката като „стратег“ и тоя не слиза от телевизора, флегматично да ни реди нелепиците си. За такива баба ми викаше „сърцата им в ла@на увити“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини