Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ВИЖТЕ ПОТРЕСАВАЩОТО„ЛИЦЕ“ НА МВР – РАШКОВ – БОТОКС, СИЛИКОН И ЧАЛГА! ВИЖТЕ КАК СЕ МЯТАТ ГЮБЕЦИ В „ПЪТНА ПОЛИЦИЯ“ ГДНП! /ВИДЕО!/

Трябва да прочетете

Тези ли ще спрат дрогираните убийци по улиците и престъпността?

„Модната икона“ на полицията Симона Радева повлича след себе си множество въпроси, на които министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков, отдавна трябваше да е отговорил, но вече като пенсионер. Не, Рашков се е запънал в МВР и не мърда, а мисирките от БТВ и Нова телевизия са заети да му правят ПР с бутафорните акции на „Пътна полиция“.

Всяка заран по телевизора гледаме фуражки, които строго ни съобщават колко „много“ нарушители са заловили.

В същото време обаче – истинското лице на Рашковото МВР е потресаващо – ботокс, силикон, чалга. 

И чакате тези да спрат дрогираните убийци с джипове за 200К или да спрат набезите на цигани по села, в които полиция не е стъпвала от месеци.

Колко старци са пребивани и ограбвани, докато Рашков помпа егото си и се гласи за поредния държавен пост. Рашков, ако беше следовател на място, днешните мутри нямаше да ги има, дори Бойко Борисов като министър-председател, би бил немислим. Старите хора са го казали – „като изпуснеш питомното, ходи гони дивото“.

Но какво да очакваме от полицайките – Симона от Първо и силиконката, която виждате на снимките – апропо, тя е от Пето РУ, или въртящата гюбеци от „Пътна полиция“ при ГДНП, след като за началник на кабинета на министър-председателя имаме една клета конкубина, която се информира от Google и гони „шпиони“. 

Инак, Симона, девойката от „Пътна полиция“ при ГДНП и тази от Пето, всичките са взели „психото“, имат си началници, а началниците си имат главен секретар, имат си и министър, който бърза да стане антикорупционен шеф, ама ще вижда само онази корупция, която инсталиралите го кукловоди му посочат. 

ЕТО КАК СЕ МЯТАТ ГЮБЕЦИ В „ПЪТНА ПОЛИЦИЯ“ ГДНП!:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини