Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

МРЪСНАТА МАФИОТСКА САГА „ГДБОП СЕ БОРИ С КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ“. ДА КАЦНЕШ НА ВОЛЕТО НА „АФЕРА“

Трябва да прочетете

5 октомври 2021 година:Варненската окръжна прокуратура ръководи разследване за хакерски атаки срещу информационния сайт АФЕРА. Досъдебното производство е образувано след постъпил на 15 октомври 2021  сигнал, а работата по него е възложена на ГДБОП, съобщиха от прокуратурата.“

През всичките тези ДЕВЕТ МЕСЕЦА! сайта АФЕРА продължава да бъде подложен на брутална хакерска атака регулярно, нестихващо, като преди седмица АФЕРА бе уведомена от брилянтни висопоставени източници в спец.службите минути след поредната хакерска атака, че е засечена, че идва от … МВР – Рашков.

След образуването на досъдебното производство IT специалистът, който поддържа АФЕРА, заедно с мен, Веселина Томова, предостави на ГДБОП поисканото от тях при даването на показания. Веднъж. Втори път IT специалистът отново бе повикан от служител на ГДБОП, като освен всичко друго, по странен начин бопаджията приканвал колегата „по-тихо“, „да не чуят другите“ и да се крият, като че ли играят във филм. Два пъти. Толкоз.

Нататък ДЕВЕТ МЕСЕЦА!, сайта АФЕРА продължи да бъде подлаган на безпрецедентна хакерска атака, поръчкова и брутална, за която поръчителите са платили и продължават да плащат огромни суми на хакерите.

ДЕВЕТ МЕСЕЦА (!!!!!!!!!!!) по-късно: днес, 18 юли 2022 година на мобилния ми терефон се обажда Владимир Димитров и се представя: „От „Компютърни престъпления – ГДБОП“.

ПЕТ ДНИ ПРЕДИ ТОВА!!!, от 13 юли т.г., аз, Веселина Томова, знам, че: „сега ще те потърсят“. ЗАСЕГА няма да навлизам в подробности защо знам и защо изведнъж след ДЕВЕТ МЕСЕЦА!!! „сега“ ще ме потърсят, еще не вечер – да ви обадя.

Ще кажа ЗАСЕГА само, че лично шефът на ГДБОП Калин Стоянов е наредил на въпросния Владимир Димитров /не Майстора/ – шеф на „Компютърни престъления“, да ми се обади и ето, той го прави – ПЕТ ДНИ ПО-КЪСНО! – на 18 юли т.г.

И понеже в тази държава НЯМА ИНСТИТУЦИЯ, която да си свърши работата и да залови ПОРЪЧИТЕЛИТЕ и изпълнителите на бруталния хакерски тероризъм срещу сайта АФЕРА, и понеже, аз, Веселина Томова нямам таван и не съм от вчера, знам как да действам и БЕЗ да разчитам на каквито и да е официални институции, на които като данъкоплатец не само аз, а и вие плащате, за да /не/ си вършат работата.

Шефът на ГДБОП Калин Стоянов има за какво да се моли и хленчи на АФЕРА, повярвайте ми  – има за какво!!!, и поради тази причина ВНЕЗАПНО след ДЕВЕТ МЕСЕЦА!!!, реши да завърти „колелото“, впрочем, абсолютно безсмислено. Както ще стане ясно след проведения днешен разговор с въпросния Владимир Димитров (не Майстора) от ГДБОП.

Та, звъни ми, въпросният Владимир Димитров (не Майстора) и ме уведомява, че утре двама служители от „Компютърни престъпления“ в ГДБОП щели да дойдат във Варна. Можело ли да се срещнат с мен и с моите IT специалисти.

Хладно го питам – за какво ще се срещаме, след като сме казали и дали на ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „СПЕЦИАЛИСТИ – БОПАДЖИИ“ всичко, което е нужно още в началото на образуваното досъдебно производство преди ДЕВЕТ МЕСЕЦА!

Това, което чувам изречено от въпросния ГДБОП-аджия надминава всичките ми очаквания за малоумност, нахалство и арогантни лъжи – тогава, когато бил разпитван IT специалистът на АФЕРА /преди ДЕВЕТ МЕСЕЦА!!!/ „той бил казал, „че бил неправилно конструирал логовете на АФЕРА“ и сега /след ДЕВЕТ МЕСЕЦА!!!/ те искали да знаят дали си е направил „правилно логовете, както те му били казали“, „за да можем да ви съдействаме и ДА НЕУТРАЛИЗИРАМЕ АТАКИТЕ“.

Вече ледено отговарям на тоя (не Майстора), че това няма как да е вярно (б.м. – а няма как да е вярно, първо, защото логовете са на американския сървър на който е качена АФЕРА и второ, защото моят IT специалист не е малоумен, за разлика от баш „спецовете“ от ГДБОП), но дори да приемем, че те, бопаджиите, са искали „нещо да неутрализират“, видиш ли, и да проверят дали IT специалистът „не е направил“, това което му били казали уж, защо се обаждат чак сега – след ДЕВЕТ МЕСЕЦА?!

Тук вмъквам бележката на колегата IT специалист на АФЕРА за „неправилните логове“: „А как трябва? Цветни панделки? Разпечатани на тракторна хартия? Целофан?“

Къде бяхте досега ДЕВЕТ МЕСЕЦА? – питам смразяващо.

А тоя (не Майстора) невъзмутимо ми отвръща – „На работа…“.

И заусуква – ама нека се видите утре с нашите служители „да им кажете какво сте направили вие за да спирате атаките“.

Айде бе! След ДЕВЕТ МЕСЕЦА – точно на вас ще кажем какво правим ежедневно да спираме бруталните хакерски атаки с които ни удрят/е/.

Пак питам – ЗАЩО се обаждате след девет месеца? Оня пак каканижи глупотевини.

Не издържам и му казвам в прав текст: ЗНАМ защо точно сега се обаждате, знам и кой ви нареди да се обадите, знам и защо ви нареди, защото му треперят гащите от АФЕРА, за какво да се срещаме с вас, какъв е смисъла, след като ДЕВЕТ МЕСЕЦА НИЩО НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ И НЕ ПРАВИТЕ ПО БРУТАЛНИЯ ТЕРОРИЗЪМ СРЕЩУ „АФЕРА“, а на всичкото отгоре да ви предадем и всичко онова, което НИЕ правим за да спасяваме сайта.

С навита латерна говорили ли сте? Е те това беше „разговора“ с Бопаджията (не Майстора), докато накрая просто изключих телефона.

Защото няма как да говоря с лице, което лъже, че IT специалистът ми „неправилно бил конфигурирал логове“ и лъже какво IT специалистът ми си е говорил с неговите бопаджии.

Защото няма как да говоря с лице, което ДЕВЕТ МЕСЕЦА си бърка в задните части, докато АФЕРА непрекъснато е подложена на хакерски терор и сега, пришпорен от шефа си, е решил да манкира, че върши нещо.

Защото ДЕВЕТ МЕСЕЦА същият тоя михлюз се е правел, че АФЕРА не съществува, докато е подложена на кибер престъпление, че сега и нахално ще иска да му предоставим ВСИЧКО КАКВОТО СМЕ НАПРАВИЛИ НИЕ В БИТКАТА СИ С ХАКЕРИТЕ, ЧЕ ДА … „НЕУТРАЛИЗИРАЛИ АТАКИТЕ“.

Ще неутрализирате кура му янко!

Че ГДБОП е НАЙ-МРЪСНАТА ПОРЪЧКОВА СПЕЦ. СЛУЖБА В ДЪРЖАВАТА го пишем откакто се помним.

За ДЕВЕТ МЕСЕЦА по това досъдебно производство за хакерските атаки срещу сайта АФЕРА и ЗА АБСОЛЮТНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ, И ЗА АБСОЛЮТНАТА НЕКАДЪРНОСТ /в добрия случай/, както и за ПОРЪЧКОВОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ (в лошия случай) – само тоя бопаджия е потрошил 36 000 лева народна пара, защото ние, данокоплатците му плащаме да си клати краката. Слагам средно – заплата от 4 бона. Като прибавим тримата варненски бопаджийки „юнака“ и още толкова в столицата – направете сметка колко кинти дадоха фира от нашите данъци.

Това е РЕАЛНАТА, ОТВРАТИТЕЛНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, наречена „спец“ служби в България.

Тия двамата от снимката ли ще ми платят новия сайт АФЕРА, който в момента се прави, и което се наложи, заради бруталния тероризъм срещу АФЕРА и заради некадърността, бездействието и /съ/участието в същия този брутален тероризъм срещу АФЕРА на ГДБОП?!

Те ли ще платят парите, които плащам на куп специалисти при всяка атака ДЕВЕТ МЕСЕЦА!!!, за да закрепя сайта отново на крака?!

До един трябва да бъдат изринати всички. До един!

А на тия, двамата бопаджии, дето утре щели да идват във Варна – приятно пличкане на плажа.

И без вас АФЕРА отстоява!

Поживьом, увидим – ще ни кацнете на волето!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини