Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ ЗАПЛАШВА ЖУРНАЛИСТИ СЪС САМОРАЗПРАВА, ГОТВЕЛ „ТЕЖКО ОТМЪЩЕНИЕ“. АБЕ ТОНИ, „МАФИЯ“ ЛИ СИ, „ПАРФЮМ“ ЛИ СИ, КЪДЕ ТРЪГНА ДА ПЛАШИШ „АФЕРА“ И „BIG5“, ГЛЕДАЙ ДА НЕ СЕ СПЪНЕШ!

Трябва да прочетете

аджето на Асен Василев беснее за разкритията на BIG5: Заплашва със саморазправа, готвел „тежко отмъщение“.

Тони Иванов, който доби популярност през последните седмици като гадже на бившия кандидат-премиер Асен Василев, не спира да бълва брутални заплахи срещу журналистите, разкрили аферата му с Василев, след като Иванов бе задържан за 72 часа при опит за бягство от полицейска проверка на бул. „България“. Това разкриха за BIG5 свидетели на заканите му от Варна. Нека припомним, че Иванов имаше лампа на НСО на частния си автомобил и беше използвал за шофьори лица работещи за  охранителната служба.

„Ще ги съсипя тези, ще ги унищожа!”, заканвал се Иванов, след като полиция и прокуратура започнаха разследване срещу него. Той категорично отричал да е хомосексуалист и продължавал да настоява, че е мъжкар и всички трябва да му викат “Тони Мафията”. Тук трябва също да припомним, че преди години Иванов е бил задържан за кражби на парфюми от мол, заради което пък имал и прякора “Тони Парфюма”. За известно време той дори бил в Дубай, като забавлявал с чара си богаташи и от двата пола.

Доскоро Иванов официално представяше себе си за активист на ПП от Варна, като наши източници твърдят, че първоначално той бил близък с Даниел Лорер, който пък го запознал с Асен Василев. Има свидетели, пред които Тони Иванов се е хвалил, че покрай връзките си с Лорер, Кирил Петков и Василев имал стабилни позиции и свои хора в МВР, които не само щели да се погрижат за него, но и да отмъстят за публичното му унижение.

От BIG5 призоваваме Иванов да бъде внимателен в заплахите си, за да не се сдобие набързо и с второ, по-сериозно обвинение. Също така го призоваваме да излезе за малко от имиджа си на селска пръчка и в случай, че твърди, че информацията на BIG5 не отговаря на истината, да заведе дело срещу медията ни. В съдебната зала ние с удоволствие ще изслушаме „доказателствата” му, че не е имал интимни отношения Василев, след което пък ще представим нашите – с дати, срещи, адреси и т.н.

www.big5.bg

Бележка на АФЕРА: Абе, Тони, „Парфюм“ ли си, „Мафия“ ли си, ти къде тръгнА да заплашваш АФЕРА и BIG5, бре, юнак, а?! Гледай да не се спънеш! И да лъснеш на ачика с всичките си мушенгии на аЛАнгро, както обича да се изразява любимият ти лидер. Играй си на „Тони Мафията“ в „Капитан Кук“, на нас обаче не нам такими пунтами, щото кой се е заял с нас, него цял свят не го научил що за стока е. Щом в тая държава и  протежето на ПП и Кокорчо – Тони Парфюма заплашва журналисти и няма кой да го спре, да влезе убитият!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини