Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

ТИ ЗАЩО ЛЪЖЕШ, БЕ, ПРЕМИЕР ГЪЛЪБ?! ОТГОВАРЯЙ ЯСНО И ТОЧНО ЗА ЛЪЖЕШ ЗА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА!

Трябва да прочетете

Това е ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ на Министерски съвет за новоназначения областен управител на Варна Марио Смърков, същият Смърков, който и Стефан Янев назначи при предишния служебен кабинет на Радев:

За областен управител на област Варна е назначен Марио Смърков. Същия пост е заемал от 27 май 2021 г. до 24 февруари 2022 г.

В периода 1999 г. – 2017 г. изпълнява различни длъжности, сред които и ръководни, в Национална служба „Сигурност“, Държавна агенция „Национална сигурност“ и Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ към МВР. През периода на служба в МВР и ДАНС е награждаван многократно за постигнати високи резултати и за съществен принос при изпълнение на служебните задължения.

ТИ, ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ, ПРЕМИЕР ГЪЛЪБ?!

Бърза справка на АФЕРА в масивите на МВР и на ДАНС, която направихме ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, след предишния, когато пак назначиха Смърков за областен управител на Варна, показа, че:

1.Марио Смърков НИКОГА НЕ Е ЗАЕМАЛ РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ в НСС, ДАНС и ГДБОП! Ако смятате, че заемане на „ръководна длъжност“ е да е сложен за кратко време като „намалник сектор“, еваларката ви на скалъпени биографии!

2.Марио Смърков НИКОГА НЕ Е БИЛ НАГРАЖДАВАН, КАМО ЛИ МНОГОКРАТНО, „за постигане на високи резултати“. Марио Смърков, както ВСИЧКИ свои колеги, е получавал награди в края на годината – парични, които са иначе казано банални в тези структури.

3.Марио Смърков е служител на ГДБОП през 2013 година, когато по време на правителството на Орешарски ГДБОП преминава в ДАНС. Така всъщност става служител на ДАНС. Година по-късно закона е променен по времето на Борисов и ГЕРБ и от янауари 2015 година ГДБОП е изваден от ДАНС, респективно и Смърков е изваден от ДАНС и остава в БОП. Впрочем, Смърков много иска да остане служител на ДАНС и се наитска, обаче! Е отрязан! от „вътрешната сигурност“ на ДАНС. Защо ли, а? Ще се наложи пак АФЕРА да ви осветлява точно защо!

Ти защо лъжеш, бе, премиер Гълъб?! Отговаряй точно и ясно защо лъжеш за областния управител на Варна!

Апропо, Смърков е известен и с топлата си връка с Борислав Гуцанов от БСП на Корнела.

И още нещо: назначеният от предишния служебен кабинет на Стефан Янев шеф на ОД на МВР – Варна Атанас Михов, известен като Пингвина и Чесъна, също е капия на Борислав Гуцанов. Той така се прочу с нищонеправенето си, че и него оставете още, заедно със Смърков. То какво друго да очакваш от МВР министър „Бях точен с парите!“?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини