Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Любовният триъгълник около полицайката Симона

Трябва да прочетете

На първото заседание по същество по делото срещу Георги Семерджиев, който причини смъртта на две момичета при тежката катастрофа на бул. „Черни връх“ през лятото. Мъжът ще отговаря по общо пет обвинения.

Роднините на една от жертвите поискаха над 1 млн. лв. обезщетение. На заседанието днес като свидетел се яви и бившата полицайка Симона Радева, за която прокуратурата твърди, че му е донесла стълбата, с която Семерджиев влязъл в апартамента си след катастрофата.

“Силно казано е, че го познавам. Знам го, защото съм го спирала за полицейска проверка. В деня на инцидента бях на автомивката на Семерджиев, в късния следобед. Пих кафе там с едно момиче. Не знам как се казва. Беше привечер вече и отидох да заплатя дограма за наследствен апартамент, отидох да взема майстора. Пристигайки на адреса към 23.00 ч, установих, че ключовете за апартамента ми ги няма. Чух се с мияча от автомивката. И тръгнах натам за ключовете. По пътя видях, че има катастрофа, позвъних на моя приятел от 4-о РУ. Спрях на местопроизшествието“, разказа Радева пред съда. 

След това продължила към автомивката.  Георги Семерджиев й се обадил и като разбрал, че е до автомивката, я помолил да му донесе стълба. 

„Отидох пред кооперацията му. Попитах го има ли му нещо, защото изглеждаше странно. Каза ми да не го разпитвам. Извадих стълбата от колата и му я дадох”, обясни бившата полицайка.

С нея били и служители на автомивката на Семерджиев.

Полицайката Симона Радева, за която стана ясно, че е получавала по 2000 лева на месец, за да прикрива причинилия смъртоносната катастрофа в София Георги Семерджиев, се оказа замесена и в любовен триъгълник. Твърди се, че тя е любовница на бившия главен секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов. До скандала, който избухна след инцидента в столицата, той е харесвал всеки пост на полицайката в социалните мрежи, а след инцидента тя изтрива профилите си.

Двамата са имали интимна връзка още от времето, когато той е бил директор на СДВР и най-вероятно заради нея Симона се чувствала над закона.  Благодарение на него тя преминава психо изпита в Института по психология на МВР. Ивайло Иванов беше отстранен от длъжност от служебния кабинет. Той беше назначен за главен секретар на МВР през 2018 година. Преди това Иванов беше шеф на СДВР, а още по-рано шеф на Гранична полиция-Драгоман. Няколко месеца е трупал опит и на граничното звено на летище София.

Именно докато е главен секретар между него и полицайката Симона Радева пламват искри и двамата започват да се виждат тайно. Освен любовната афера с Иванов, униформената се возела в колата на Семерджиев, който уби две момичета с колата си, а по-късно се оказа, че Радева му е помогнала да избяга. След инцидента от МВР отстраниха от длъжност полицайката и образуваха дисциплинарното производство срещу нея заради клипове с нейно участие, качени в мрежата. На някои от тях се вижда как тя размахва белезници.

Според наши източници Симона Радева и Георги Семерджиев се запознават през октомври 2021 г., след като тя го спира на пътя, а той отказва да даде проба за алкохол. Радева моли за съдействие „Пътна полиция“ и колегите й свалят номерата на автомобила му. Нерегламентираните им отношения започнали на по-късен етап, като с Георги я свързал приятелят на Симона – Мирослав. Източници на разследването разкриват също, че младата полицайка е взимала по 2000 лева месечно от Семерджиев, за да го прикрива.

По неофициална информация Радева е била управител в автомивката на бившия футболист, а униформени от 4 РУ са използвали безплатно услугите там в замяна на важна за него информация. Припомняме, че на 5 юли късно вечерта криминално проявеният Георги Семерджиев предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени – на 22 и 26 години. Инцидентът стана в центъра на София на кръстовището до хотел „Хемус”. МВР съобщи, че Семерджиев е избягал.

Намериха го 12 часа по-късно. Той бе задържан със зрелищен арест в жилището му. След залавянето му разследващите допълниха портрета му  –  Семерджиев имал 50 нарушения по пътищата, бил с отнета книжка и карал с фалшива. Съобщено бе от вътрешният министър, че над Семерджиев е имало полицейски чадър. Анонимни източници от разследването посочиха и името вътрешния човек – Симона Радева. А тя го потвърди с пост в социалните мрежи и закана, че истината ще излезе наяве. Наяве разследващите извадиха и друг факт – приятелят на Симона, също полицай, но в 4 РПУ в София, също имал нерегламентирани контакти със Семерджиев. Случайно или не, пръв на инцидента пристига именно приятелят на Симона – Мирослав Якимов.

А дали щеше да пристигне на мястото, ако знаеше чий чаршафи мачка неговата половинка?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини