Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Страхливец ли е Румен Радев?

Трябва да прочетете

Отвратена, слушам и гледам по телевизора читалищно – самодейната сценка – представяне на „новото“ служебно правителство от президента Румен Радев.
На фона на публикуваната ми среща с неговата „дясна ръка“ Николай Копринков –
На 01.02.2023 АФЕРА публикува:

В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ФАЛШИВ РАЗГОВОР ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ И „ЛУДАТА“ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА. ИНКЯР МУ Е МАЙКАТА
В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ФАЛШИВ РАЗГОВОР ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ И „ЛУДАТА“ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА. ИНКЯР МУ Е МАЙКАТА

На 24.01.2023 АФЕРА публикува: Две седмици преди това след поредица от публикации за готвеното назначение за нов шеф на ВиК – Варна „по пътя на копринката“, бях налазена от няколко на пръв поглед иначе взаимноизключващи се кръгове – през ухажване, ръмжене и „кажи цифра!“, с една цел – „спри да пишеш за ВиК“. Всички тези … Продължете с четенето на
В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ФАЛШИВ РАЗГОВОР ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ И „ЛУДАТА“ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА. ИНКЯР МУ Е МАЙКАТА

Това, което наблюдавам е пълна шизофрения.
Кухи заучени думички, визия, която все повече заприличва на Тодор Живков, грам наличност на естествено поведение, лицемерие, граничещо с психопатия и високомерна демонстрация на непогрешимост.
През това време ми звънят колеги, приятели и познати и ме питат – наистина ли е реален разговора ми с Николай Копринков – не можели да повярват, че е толкова прост.
Прост, прост, ама управлява той държавата с „пътя на копринката“ и а иди му се опри, ако не си като „лудата“ Веселина Томова!
И докато с очите, ушите си, с информацията си ЗНАМ какво правят тия нагли типове зад кулисите, Румен Радев рецитира потресаващи баналности и говори за „интересите на хората“, в които трябвало да се вслушват хората му.
СТРАХЛИВЕЦ!
Защо не застана очи в очи с мен, бе, ти, който уж вдигаше юмрука за битка с мафията?!
Защо те е страх да чуеш истината, защо бягаш, Страхливецо?!
Или си затънал в лайната на „пътя на копринката“ дотам, че вече и ти бълбукаш?!
На кого ги приказваш тия кухи приказки за „връщане на държавността“, когато цялата държава е ошетана и Боко гризе нокти от яд, че го надминахте по щавене? На кого? На тия, дето те гледат по телевизора? Не виждаш ли как се срутваш все повече в очите им?
СТРАХЛИВЕЦ!
Иде ми да си отворя устата и да кажа ДОКРАЙ ВСИЧКО, което знам ОТ ПЪРВА РЪКА!
Иде ми да крещя от безсилие, но пак ще съм „лудата“, „ненормалната“, тая, дето си „измисля“, и дето „внушава“…
Истината е още по-отвратителна, отколкото окрехвам, още по-брутално отвращаваща!
Грам срам нямаш ли, Радев? Грам!!! Че подведе цял един народ с надеждата, че може да се случи някаква промяна на тая обсебена от мафията територия!
Как не чу нито един от тези на които вярваш за твоите селски тарикати -крадци! Как един не чу, бе?
Службите вдигнаха ръце от тебе!
Жена ти вдигна ръце от тебе!
Най-доверените ти приятели вдигнаха ръце от тебе!
И вече даже престанаха да ти казват истината, защото …. „няма никакъв смисъл“!
Че Томова няма да изкарате „луда“, че е тръгнала да ти отваря очите и да крепи нишката на последната надежда, че от дървар може да се получи рицар!
СТРАХЛИВЕЦ!
Който не смее да отреже корумпираните ръце на своите, а тръгнал да рецитира за „борба с корупцията“!
Страхливци.
За такива като вас – МЕЧ!
Джелатската.
МЕЧ!
С омерзение:
Веселина Томова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини