Искра Фидосова се показа 10 години по-късно

Трябва да прочетете

През 2023 г. се навършват точно 10 години, откакто Искра Фидосова напусна активната политика. За изминалото десетилетие бившата депутатка от ГЕРБ няма нито една публична изява и упорито се крие от медиите в родната си Монтана.

Уникална снимка показва юристката, която е вече на 51 години. От кадра се вижда, че най-съществената промяна във визията и е новата прическа. Навремето Фидосова се носеше единствено и само с гарвановочерна коса, а сега е преминала към по-светлите кестеняви тонове. Дължината на косата й сыщо е променена и подстрижката й отново е по-кса според съвременните модни тенденции.

Искра е разчупила и стила си на обличане, вмьвайки повече разнообразие от цветове. Докато бе главно действащо лице в родната политика, тя се носеше задължително само в тоалети в черно, докато сега си позволявала и по-закачливи десени. На любовта си към скъпите и маркови чанти обаче Фидосова не е изневерила и продължавала да колекционира уникати, макар вече да не ги разхожда из кулоарите на парламента.

След излизането си от политиката 51-годишната юристка заживя отново в родния си град Монтана, където заедно съ съпруга й – по-младия от нея бивш сръбски футболист Томислав Живкович, се заеха да разработят двата си семейни ресторанта.

В момента заведенията им се пукат по шевовете и се радват на сигурна клиентела и добь оборот най-вече заради решението им почти всеки месец там да канят големи сръбски звезди, които да изнасят концерти.

Освен с менажирането на ресторантите Фидосова се е отдала и на друго доходоносно хоби, а именно празнични декорации. Тя осъществявала тематични декори за детски рождени дни, годежи, кръщенета и сватби. Дори за сватбата на своя единствен син Франсоа, който се венча за дългогодишната си годеница Лора преди 2 години, Искра сама направила шеметната и пищна декорация, която оставила гостите без дъх.

От миналата година насам бившата депутатка е и щастлива баба. Синът и снахата я дариха с първородна внучка, а за грижите покрай малкото момиченце Фидосова помагала денонощно. Тя била на седмото небе от щастие, че наследникът й и жена му избрали да останат да живеят при нея в Монтана и не се изкушили да градят бъдещето си в столицата.

Покрай грижите за внучката Искра съвсем е изоставила юридическата дейност и семейната хазна с мъжа й пьлнели благодарение на частните си бизнеси. От фейсбук профила на сьбина, където липсват снимки със сьпругата му, се вижда, че той

често си позволява скъпи екзотични почивки, но дали жена му го придружава на тях, остава мистерия. Преди време се бе заговорило в медийното пространство, че двамата са се разделили, но на сватбата на сина им Франсоа информацията се опроверга.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини