Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Откъде и накъде полетяха 200 хиляди за шефско място в МВР?

Трябва да прочетете

В края на януари т.г. е назначен за шеф на КАТ при СДВР София – Николай Крушарски. Той е племенник на Христо Крушарски, пловдивски олигарх – бизнесмен.

Откъде и накъде полетяха 200К?

А, Пламен Узунов?

Николай Крушарски е скандално известен за това, че е изтрил над 1000 клипа с шофьори нарушители на пътя, зад което се предполага, че стои чудовищна корупцияц, съобщава Афера.бг.

Съвсем доскоро Николай Крушарски е бил началник сектор за обработка на нарушения от камерите на пътя и е имал пълен достъп и отговорност за записите на пътните камери.

Заради изчезването на записите, срещу него е образувано дисциплинарно производство. С назначаването на служебния кабинет, тези дисциплинарни процедури срещу него са прекратени и Иван Демерджиев дори сега го връща на най-високия пост –  Началник на „Пътна Полиция“ към СДВР.

На хаирлия да е…

Това е поредното корупционно назначение на служебното правителство, с револтирането на дискредитирани и скандално известни с корупционни практики бивши държавни служители на ръководни и ключови места…

МВР и спец.службите са под прякото кадруване на президентския съветник Пламен Узунов, виден масон, какъвто е и Румен Радев, с участието и на Николай Копринков.

Как се върти СХЕМАТА за Югозападна България ли?

Ето как!

В Сапарева баня в къщата на Емил Ганчев -заместник министър на МВР – лична капия на Пламен Узунов – през уикендите на сгляда пристигат ченгета и както се казва минават кастинг по наколенки, за да бъдат назначени от там по стъргата нагоре.

Там се кадрува. Там са спявките и се местят кадрите. Там се извива опашка от надупени ченгета, удобни на узунов-копринков.

Назначават се на директорски постове хора, например като Георги Ванев, уволняван три пъти за корупция, като в касата му са намерени неописани наркотици, а в дома е открита лизингова техника взета на лизинг от Венци Циганина, местен наркодилър.

Нито едно кадруване, особено на висши позиции, няма как да стане без доброто на масона Пламен Узунов с подаръчното пликче, а щенията му се материализират чрез човека му Емил Ганчев. Не, че и Демерджиев не е човек на Узунов и масони, ама той е турнат единствено за да плещи глупости по телевизора.

Благодарение на тия президентски „топ“ на „топа“ „кадровици“ МВР окончателно се разпадна в долнопробна кочина.

На снимките:

Пламен Узунов „обесен“ като масон при ръкополагането му.

Румен Радев в списъка на масонска ложа „Слънце“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини