Две истории за войводата, които малко хора знаят

Трябва да прочетете

Разликата между народните любимци Краси Каракачанов и Сашо Морфов е много, много малка.

Двамата правят патриотични пърформанси срещу пари.

И двамата са буфосинхронисти на сцената и зад нея.

И двамата ползват марката ДПС като татуировка на задника си.

И двамата са продукт на ДС и КГБ.

И двамата са любимци на народните маси.

И двамата са промотирани от БКП.

И двамата бяха назначени от ГЕРБ.

На мен Каракачанов ми го набутаха в коалицията Кънчо Стойчев и Андрей Райчев на един обяд в голфклуба им на морето през 2013. Търгуваха го за 25%, дадох му 50%, накрая той взе 100% с помощта на прокуратурата и нейните пипала.

Морфов превърна Народния театър в цирк, а Каракачанов цирка във ВМРО.

И двамата ходят пияни на работа и си тръгват на четири крака.

И двамата излизат нетрезви на сцената.

Ето ви две бързи истории с войводата, които спокойно може да пишете на общата им сметка.

През 2014 на предизборните митинги из провинцията всяка надвечер Каракачанов излизаше редовно пиян на сцената. Държах подобно на Фидел Кастро импровизирани речи, за да може за час-два лидерът на МВРО да бъде свестен и да изтрезнее зад кулисите, за да му дадем думата да изломоти нещо патриотарско накрая. След една такава предизборна среща във Варненско Краси изчезна безследно по морето. Намерихме го след три дни в безпаметно състояние без тужурка и без телефон, които беше харизал в някакъв селски хоремаг.

На банкета на ББЦ по случай Деня на храбростта и на Българската армия 6 май, Гергьовден, Краси така се натаралянка на Витоша, че повлече с шкембето си певицата и целия оркестър в ручея на воденицата. Певицата завърши банкета в линейката на Бърза помощ с пукната глава.

На по-следващия 6 май Каракачанов приемаше Парада на войската на жълтите павета като министър на отбраната на ГЕРБ и патриотите от специалната квота на ДПС.

Поради удивителната прилика на всички лица и събития с действителността, аз нямам съмнение от коя квота е режисьорът Морфов и защо дращи с пирон “ДПС” по портите.

Иска да бъде забелязан от шефовете.

По едно и също време преди 5 години благодарение на ГЕРБ Морфов беше назначен за директор на Народния театър, а Каракачанов за министър на отбраната. Двете импозантни сгради – на Театъра и на Министерството на отбраната – издигат снаги една до друга в историческия център на столицата. Току зад тях е градинката на Покойника с всички питиепродавници. Само стените, ако можеха да говорят….

Неслучайно Каракачанов и Морфов цели 20 години бяха не само любимци на публиката, но и любимите шутове на нейните кукловоди.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини