Кой е Ами и има ли връзка с разстрела на Къро?

Трябва да прочетете

Бих искал само да подчертая едно – виждате, че информацията от ЮАР е прекалено ограничена. Не са изнесени факти какво и как е станало и това е нормално. Направете разлика между това, което показахте, колко хора бяха там, никакви хора не се виждаха. А какво беше на местопроизшествието у нас? Това попита криминалистът Ботьо Ботев пред Нова тв. 

Ботьо Ботев констатира, че на този етап е трудно да се правят изводи към момента. Там са хората само, които съществено осъществяват някаква дейност. 

Ботев разкрива още, че нашумелият напоследък Ами е фигура, която е изникнала именно покрай Къро.

„Той е под негово ръководство. Казиното в Свиленград е с негово участие, то е на Къро, под негово ръководство. Да не говорим за други неща, които са на територията на София. Не е тайна това, с което се занимава Къро. Вземете случая в Слатина с кашоните с банани. Това е негова сграда. И й казват „Къра“, припомня той. 

„От това, което е съществено важно е какви са мотивите. Още не се публикуват факти какво е станало там. Но е грешно да се правят изводи и анализи. Каква е гаранцията, че там няма конфликт, който е възникнал на местна основа? Едва когато това стане ясно може да се изградят хипотези и пътища, по който да се работи“, обясни Ботев.  

„Щом е убита и жената, бодигарда и икономката, значи са искали да няма свидетели. Изводът навежда на това, че това са само определи неща, които се правят в момент, който е ранен.  По моя информация има хора замесени в определени бизнес – политически следи, свързани с въпросния Ами. Ние сме се докосвали до тях“, допълни той.  

Журналистът Нчучузело Нене разказа за Нова тв, че никой не е позволил на медиите да се приближи до мястото, където е станало убийството в ЮАР, но са видели как полицаите влизат и излизат от къщата. 

„Видяхме по българските медии информация за неговата самоличност, но нашите разследващи не казват какъв е бил мотивът“, споделя още той. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини