Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Стана ясно коя е застреляната жена на Къро

Трябва да прочетете

„Мис България Вселена“ от 2007 година Гергана Кочанова е разстреляната жена на Красимир Каменов – Къро в Южна Африка. Тази информация циркулира упорито в публичното пространство, като се очаква официална информация за потвърждение.

До момента е ясно, че Красимир Каменов-Къро и съпругата му са били застреляни в Кейптаун, ЮАР. Местната полиция съобщава за още две жертви, за които се предполага, че са български граждани.

Красимир Каменов-Къро и съпругата му са били убити днес в Кейптаун, ЮАР, съобщава БНТ, позовавайки се на свои източници. По информация на Министерството на външните работи има и още двама убити, за които се предполага, че са български граждани. Официална информация за самоличността на жертвите все още няма. От полицията в южноафриканския град съобщават, че четиримата загинали са двама мъже и две жени на възраст между 40 и 50 години. 

Каменов е издирван от Интерпол по обвинения в изнудване, заплаха за убийство и убийство. Той беше и задочно обвинен за поръчител на убийството на бившия служител на МВР Любомир Иванов, който беше застрелян в София в началото на 2022 година. Тогава държавното обвинение обяви, че вероятното местонахождение на Каменов е в ЮАР.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини