Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Безобразие: МВР-Варна отказа да реагира на престъпление

Трябва да прочетете

Лицето, което виждате на снимката е Чавдар Нанков, началник на Второ Районно управление при ОД на МВР – Варна. Същият е известен с прякорите си Чавката и Барби. Нанков бе и бивш директор на ОД на МВР – Варна, и бе един от основните виновни участници в източването на масивите на МВР по аферата „Червеи“ под прякото ръководството на Цветлин Йовчев.

Понастоящем Чавдар Нанков – Чавката отново е началник на Второ РУ на МВР – Варна.

Под негово ръководство във Второ районно произтича брутален скандал, заради който сегашният министър на МВР трябва да реже глави от петите.

Варненка отдава апартамента си под наем на украински граждани.

Потресена жената обаче констатира, че жилището и е ограбено до шушка, оставено на гол под и стени, от украинците наематели. Откраднато е дори и кухненското оборудване.

Варненката веднага отива във Второ Районно за да подаде жалба за бруталния обир. Оттам обаче, като чуват, че става дума за украинци, я отпращат и отказват да заведат жалбата и да започнат да разследват обира, с умопомрачителния „аргумент“, че това било „гражданско правен спор“ и трябвало жената да се обърне към съда.

Ограбената жена втори път отива във Второ Районно и настоява да бъде приета жалбата и за наглия обир.

Подчинените на Чавката отново я връщат и отказват да приемат жалбата, както и отказват да регистрират престъплението.

След като получава втори отказ от ченгетата, потърпевшата варненка се обръща към своя близка съдийка, която от своя страна звъни на шефа на Второ Чавката и го прави на мармалад. Едва тогава и то благодарение на острия тон на съдийката, жалбата на жената е регистрирана от полицаите.

До този момент обаче нито Чавката, нито някой друг си е мръднал дебелия задник, за да разкрие престъплението.

Въпреки че има свидетели как в ВМW Х5 с украинска регистрация са тъпкани крадените вещи и автомобила е бил претъпкан до тавана с вещи от обира.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини