Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Кирил, Асен и Тони Парфюма замесени в компроматен скандал

Трябва да прочетете

Бившият министър-председател Кирил Петков, настоящият министър на финансите Асен Василев и любовникът му беглец в Испания Тони Иванов – Парфюма са предлагали пари на бивш служител на Слави Трифонов, за да може той да им предаде компромати срещу Дългия.

Случаят е от миналата година и е потвърден пред журналист от медията ни лично от участник във въпросното рандеву. Служителят на Трифонов е бил заведен при Киро и Асен лично от Тони Парфюма, който в момента се укрива в Испания.

На срещата по думите на самия участник, освен Киро и Асен присъствал и Иванов. В един момент Кирил Петков е задал следния въпрос към бившия служител на Слави: „Кажи ни Слави шмърка ли, как и с кого си прекарва свободното време?“. По време на разговора в замяна на предоставената информация тримата са предложили на лицето 5000 лева, както и работа в структурите на „Продължаваме промяната“. Бившият работник на Трифонов обаче е отказал офертата като е напуснал срещата дълбоко погнусен.

В случай на интерес от страна на определени правораздавателни органи, от BIG5 сме готови да предоставим цялата ни налична информация, както и името на човека, участвал в това мръсно рандеву.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини