Кирил Петков с 12 бодигарда

Трябва да прочетете

Бившият премиер Кирил Петков и съпредседател на пропадащата „Продължаваме промяната“ се е обградил с 12 охранители, твърди източник сред ПП-тата. Сваленият с вот на недоверие министър-председател явно си е повярвал, че е „мишена на Путин“ и е взел превантивни мерки с дузина бодигардове, които се движат с два джипа плътно до Кирчо.
От пресцентъра на партията, провалила надеждите на милиони българи за промяна, признаха вчера, че Кирил Петков, станал премиер в разрез с Конституцията поради двойното си българско и канадско гражданство, е получил охрана от НСО, но тактично не споменаха, че става дума за внушителните 12 „гардероба“.

По отношение на появилата се информация, че НСО охраняват и другия лидер в мерзката коалицията ПП-ДБ Христо Иванов – от партията „Да, България“ отрекоха и посочиха, че бившият правосъден министър във второто правителство на Бойко Борисов не ползва охрана.
От Национална служба за охрана не разкриват кои са охраняваните нови петима политици с мотив, че е това е класифицирана информация.
Но пък стана ясно, че охраната на тези лица е назначена преди дни заради заплахи, идващи от служби, „свързвани с Русия“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини