Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

СКАНДАЛ за 640 млн. лева: Рекетьор ли е Кирил Петков?

Трябва да прочетете

Съпредседателят на менте партията „Продължаваме промяната“ и бивш премиер Кирил Петков определи като „плоска инсинуация и опит за отвличане на вниманието“ обвиненията по негов адрес, че е заплашвал министъра на електронното управление Александър Йоловски заради обществени поръчки за 640 милиона лева, които трябвало да отидат в „наши фирми“. Канадецът каза, че не е разпитван по случая от прокуратурата.

„Никога не съм говорил с този министър за никакви суми, никакви поръчки, нямам идея защо е със засилена охрана“, коментира Петков пред „Дневник“ по повод медийните твърдения, че министърът и семейството му са получили засилена охрана през последните дни, които не са потвърдени официално от НСО и прокуратурата.

ПП-ДБ и премиерът Николай Денков защитиха Йоловски от политическите атаки срещу него по повод сертифицирането на машините за гласуване и поведението на неговия заместник Михаил Стойнев.
Първо председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова обяви, че министърът на електронното управление Александър Йоловски е казал по време председателски съвет в Народното събрание, че Кирил Петков и депутатът от „Демократична България“ Божидар Божанов са му оказвали натиск. Ставало дума за обществени поръчки за 640 млн. лв., но не бе уточнено за какъв натиск по-точно става дума.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини