Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Съветникът с поршето Благовест Кирилов хули министър

Трябва да прочетете

„Съветникът“ Благовест Кирилов от екипа на Иван Демерджиев, който скри фуражките на ченгетата, като паркира електрическо порше Taycan за 380 000 лева пред МВР, е вдигнал мерника на Александър Йоловски, разкри ексклузивно пред Истината днес източник от кабинета на сглобката.

Не е тайна, че 37-годишният червен депутат от 23 МИР София е от кръжеца усвоители около бившия министър на електронното управление Божидар Божанов и Кирил Петков, както и не е тайна, че същите тези красавци бяха обвинени, че рекетират министъра на електронното управление Йоловски да даде на техни фирми поръчки за 640 милиона лева!

Вероятно като част от плана за натиск в софийски сайт излезе потресаваща плювка по Александър Йоловски, която е подписана от издателя на информационната агенция, но всъщност е изцяло написана от съветника с поршето Благовест Кирилов, подчерта наш източник.
В дописката с елементи на разсъждение се припомнят очевидни факти, вадят се удобни заключения и се задават опорки, по които читателят да си на прави извода, че оплакалият се от рекет министър не ще да е читав…

Според текста на червен Благовест Йоловски е „политолог с хоби информационни технологии”, но не остава и място за съмнение, че близкият му приятел и екс МЕУ министър Божидар Божанов е „доказан експерт”.

Любопитен факт е, че в дните преди 29 октомври плъзна една фалшива новина, която целеше дискредитиране на изборния процес. По-конкретно фейкът беше насочен срещу изпълнителния директор на „Информационно обслужване“ Ивайло Филипов като твърдеше за някаква негова тайна кореспонденция със заместник-министъра на Министерството на електронно управление Михаил Стойнов, който бе сниман да ровичка машините за гласуване.

Целта на откровено лъжливата „новина”, изпратена и до нашата редакция, която така и не тиражирахме, бе чрез насаждане на напрежение и съмнение в изборния процес да се внуши, че „Информационно обслужване” обработва резултатите от вота както си иска. Естествено, измишльотината веднага бе опровергана от държавното АД, но работата вече бе опечена – посято бе семето на съмнението у читателите на пасквила.
Източникът ни подчерта, че и тази атака идва от Благовест Кирилов, с което излиза наяве новата роля на корпулентния „съветник”.
Очевадно е, че червеното момче със синьото порше вече се преквалифицира в „черен пиар”, през когото да минават омаскаряващи „новини” за всички неудобни, пречещи на схемите им в министерствата, завърши източикът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини