Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Президентският съветник-масон събира данни за политици и журналисти

Трябва да прочетете

В сайта Истината днес се получи следната информация, която публикуваме поради големия обществен интерес:

„Здравейте!
Ние все още сме държавни служители и искаме да запазим работните си места. За това държим да останем анонимни. Написаното тук и прикрепените материали по-долу са части от няколко предварителни проверки относно дейността на „Пътя на Копринката“.
Всичките те са или тихомълком приключили, или са на трупчета в Прокуратура, МВР и други институции.  Предполагаме, че Вие познавате част от документите и материалите, както и хората, които не се уплашиха и подадоха сигналите относно „КОХОРТАТА НА РАДЕВ“. Сама лесно бихте ги проверили през Вашите източници и съмишленици.
Във връзка с „големите разкрития“ на мадам В., Ви предоставяме част от десетките аудио файлове и снимков материал, характеризиращи работата на президента и „бившия“ му съветник Пламен Узунов.
Единствено Вие имахте смелостта да публикувате десетки разкрития относно двамата съветници Узунов и Копринков.
Истината е, че тези двамата не правят нито крачка без указанията на Радев, т.е. „Пътя на Копринката“ е със създател държавния глава.
Всичките доказателства са надлежно заведени поне в две институции на Р. България. Предоставени са и на няколко партньорски служби.
Общият пакет документация включва около 300 снимки и над 60 астрономически часа аудио и видео записи за период около пет календарни години. В тях са и илюстрирани историите, които Вие разказахте относно евентуалните подкупи и „гласовете“ на съветниците на Радев.
Българските власти към днешна дата 23.01.2024 г. дори не искат да направят идентификация за автентичността на приложените доказателства, въпреки че имат възможност да се сдобият и с оригиналните записващи средства. Това продължава повече от две години.
Всички доказателства са достояние на Радев, а част от тях са му предадени дори и лично.
Изпратили сме Ви снимки на офис, намиращ се в центъра на гр. София, на метри от НДК и „Петте кьошета“.
Въпросът е дали президентът Радев е разпореждал устно да се води наблюдение върху определен човек и определен апартамент за повече от три месеца.
Лицето е бивш негов служител и публична личност, политолог. Естествено за същото са дадени и свидетелски показания в рамките на проверка от компетентен орган.

Пламен Узунов събира материали за журналисти и политически лица години наред.
Изпращаме Ви оригинални скрийншотове на кореспонденция през мобилно приложение до телефонен номер  +359 887452 222.
От мета данните на снимките ясно личи датата, на която са правени и кога е осъществена кореспонденцията.
Евентуален анализ на снимките също може да потвърди, че не са манипулирани.
Оригиналите отдавна са изнесени извън страната и се намират на няколко облака.
Даденият по-горе телефон е на Пламен Узунов. Така г-н Узунов е получавал (изисквал и събирал) в продължение на няколко години информация, включваща текстови файлове, звукови файлове, снимки, анализи, сигнали,  и други за редица публични личности.
В този списък са журналисти от различни медии, политици и/или хора от близкото им обкръжение.
Поради това че Пламен Узунов е пряко подчинен на президента на Република България  възникват логични въпроси:
-Радев ли е изисквал такава информация?
-Радев запознат ли е с цялата информация?
-Радев насърчавал ли е тази дейност на Узунов?
-Узунов докладвал ли е редовно последните няколко години с каква информация разполага?
Имаме информация, че Румен Радев лично е разпореждал за кого и каква информация да се събира и да се дава за публикации на „правилните журналисти“.
В краткия запис има част от два разговора на Пламен Узунов – единият свързан с „Можем ли да детайлизираме отношенията с посредниците, трябва да се хванат пари тука…“ и във връзка с политическия проект на Стефан Янев „там малко е сбъркана работата…“, „национал консервативна партия, която …“.

Бел. Ред. “Истината днес” разполага част от скандалните снимки и записи, събирани от президентския съветник Пламен Узунов. Дали ще има реакция от самия Румен Радев, предстои да разберем.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини