А. Василев: Борисов иска да е президент, а Пеевски – премиер

Трябва да прочетете

Плановете на Бойко Борисов и Делян Пеевски са първият да се пенсионира като президент, а вторият да стане премиер. Това заяви съпредседателят на ПП и бивш финансов министър Асен Василев по „Нова телевизия“.

„Не сме изпрали Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че плановете им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател“, обясни Василев. Стана ясно, че Василев научил за това лично от Пеевски, който му го казал през март, когато си отивало правителството на Николай Денков. Василев не отговори на въпроса дали разговорът е бил на четири очи.

Той обяви, че няма никакъв морален проблем в катастрофата с кола на НСО край Варна, при която загина един човек. В автомобила бе съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. „НСО навърта милиони километри годишно. Това не е първият инцидент, за съжаление вероятно няма да е последният. Катастрофите не подпират партийни цветове, такива неща се случват“, коментира Василев.

Той прогнозира и какво ще се случи на заседанието на парламента във вторник: „Ще вземем решение, което да задължи правителството да увеличи пенсиите с точно толкова, колкото пише в Бюджета – с 11%“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини