Имате новина или сигнал? Изпратете ни я на имейл: [email protected]

Обувки за 2 бона носи шефката на БСП

Трябва да прочетете

Соцлидерката се нагизди за партийно събрание с чепици на луксозна френска марка, любима на холивудските звезди

Лидерката на БСП Корнелия Нинова шокира симпатизанти на левицата, след като се появи, издокарана с обувки за близо 2 бона на партийно събитие в столичния квартал „Овча купел“.

В навечерието на парламентарните избори закрилницата на бедните дори от кумова срама не се раздели с луксозните си тоалети и аксесоари, на които е вярна последователка.

На партийното събрание в столичния квартал вниманието на привържениците на левицата не бе насочено толкова към посланията на Нинова, колкото съм скъпите ѝ обувки, с които социалистката от село Крушовица се бе докарала за събитието, пише в.  „Минаха години“.

Въпреки че сред събралите е едва ли имаше модни експерти, всички погледи бяха приковани към чепиците, които очевидно бяха твърде луксозни.

Те бяха в цвят слонова кост с черно токче и открита пета, и се оказаха на нашумяла френска марка, специализирана в производството на обувки и чанти от естествена кожа.

Модели на фирмата бяха хит сред много от звездите, минали по червения килим на тазгодишния кинофестивал в Кан.

Чифт от обувките на скъпата френска марка се продава в бутиците най-малко за около 800 евро, и то на промоция, а най-скъпите стигат космическата цена от 10 хиляди евро.

Проверка в сайта на производителя показва, че обувките, които Нинова си е харесала, вървят на редовна цена 890 евро, ас намалението са 801, което е малко над две средни пенсии.

Експерти по протокол коментират, че безспорно политиците трябва да бъдат поддържани и елегантни според изискванията за заеманата позиция, но демонстрацията на толкова висок  стандарт от лидер, който претендира да се бори за социална справедливост, се възприема от мнозина като проява на лош вкус.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини